Aktywne Wpisy

jmuhha +11
Czyli to działało tak, że:
-kupil spolke ktoś za 100k,
-dotacji dostał 500k,
Czyli jest 400k na plusie za państwowe moje i twoje pieniądze?
#kpo
-kupil spolke ktoś za 100k,
-dotacji dostał 500k,
Czyli jest 400k na plusie za państwowe moje i twoje pieniądze?
#kpo

curiousboi +33
Znalazłem na strychu ponad 100 letnia maszynkę do landrynek po pradziadku, i tak k---a wpadłem n------y i wyszło mi xD chcecie spróbować?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Cena za Sancheza z Arsenalu - £25m (Wymagania płacowe są zbyt wysokie dla Chelsea)
Cena za Aubameyanga z BVB - £60m (Nie jest potrzebny w Chelsea)"
DAWAĆ KUCHARCZYKA NA WZMOCNIENIE Z PRZODU K---A, CHŁOPAK PRZY DOBRYCH WIATRACH JESZCZE POGRA 3 LATA NA TAKIM DOBRYM POZIOMIE JAK DZISIAJ
#cfc #chelsea #mecz #pilkanozna
Matt Law
niemniej, podawanie calkowitej kwoty to troche clickbait, aczkolwiek Morata bedzie nas kosztowal maksymalnie 76 mln funtow, to polowa tego co 6 lat starszy Sanchez ktory za pol roku bylby za darmo, a przechodzac do innego londynskiego klubu, balby sie pewnie z
Żyj dalej w tym swoim świecie imaginacji, narrację tworzysz wspaniałą :)
@preak Popatrz, taki noname a przewidział, że wymiana jest bezgotówkowa. A Pan ekspert jednak trochę zbłądził z tym 35+
Ja nie przeczę, że wśród sympatyków Chelsea ma on swoją renomę, może jest nr 1 i najbardziej cenionym ekspertem. Nie siedzę w realiach Chelsea, nie znam się.
Jednak dla mnie, to co Ty nazywasz clickbaitowym tytułem jest celowym uderzeniem
Swoją drogą, United wymieniło najlepszego asystenta Bundesligi, świetnego gracza z długoterminowym kontraktem na 29-letniego skrzydłowego, który miał umowę