Wpis z mikrobloga

"Cena za Sandro z Juventusu - £60m (Za drogo dla Chelsea)

Cena za Sancheza z Arsenalu - £25m (Wymagania płacowe są zbyt wysokie dla Chelsea)

Cena za Aubameyanga z BVB - £60m (Nie jest potrzebny w Chelsea)"

DAWAĆ KUCHARCZYKA NA WZMOCNIENIE Z PRZODU K---A, CHŁOPAK PRZY DOBRYCH WIATRACH JESZCZE POGRA 3 LATA NA TAKIM DOBRYM POZIOMIE JAK DZISIAJ

#cfc #chelsea #mecz #pilkanozna
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@footix: Od standardów United, gdy porównuje się to z opłatami dla agentów przy transferach Pogby i Lukaku - racja, nie odbiega. A kompleks United ma dla ich kibiców każdy dziennikarz, który nie zachwyca się tym klubem. Ostatnio przy transferze Sancheza media były mniej „delikatne” dla United niż to zwykle bywa i już widać tego efekty nawet na Wykopie. Kibice United doświadczają chyba po raz pierwszy tego, co kibice innych klubów
  • Odpowiedz
@footix: no tak, wedlug miedzynarodowego Reddita CFC jest to Tier 1 jezeli chodzi o wiarygodnosc, ale jak zawsze - jakis noname z internetow bedzie kwestionowal jego informacje i zrodla.

niemniej, podawanie calkowitej kwoty to troche clickbait, aczkolwiek Morata bedzie nas kosztowal maksymalnie 76 mln funtow, to polowa tego co 6 lat starszy Sanchez ktory za pol roku bylby za darmo, a przechodzac do innego londynskiego klubu, balby sie pewnie z
  • Odpowiedz
  • 0
@RoHunter
Żyj dalej w tym swoim świecie imaginacji, narrację tworzysz wspaniałą :)

@preak Popatrz, taki noname a przewidział, że wymiana jest bezgotówkowa. A Pan ekspert jednak trochę zbłądził z tym 35+

Ja nie przeczę, że wśród sympatyków Chelsea ma on swoją renomę, może jest nr 1 i najbardziej cenionym ekspertem. Nie siedzę w realiach Chelsea, nie znam się.
Jednak dla mnie, to co Ty nazywasz clickbaitowym tytułem jest celowym uderzeniem
  • Odpowiedz
@footix: Nie ja, a kibice United, którzy piszą, jakby całe media na Wyspach chciały im dokopać, podczas gdy ich zespół od lat dostaje po głowie najmniej od dziennikarzy. W tym największe na rynku Sky Sports, w którym nie ma nawet porównania do innych zespołów - United od lat jest tam traktowane ulgowo.

Swoją drogą, United wymieniło najlepszego asystenta Bundesligi, świetnego gracza z długoterminowym kontraktem na 29-letniego skrzydłowego, który miał umowę
  • Odpowiedz
@footix: raz do roku to i garbaty sie wyprostuje. Nie sledze go az tak, zeby widziec czy pluje jadem w kierunku United, interesuja mnie glownie informacje transferowe Chelsea. Nie wiesz czy doplacili czy nie, za jakis czas na pewno wyplyna szczegoly. Nie mniej, musieli sporo posmarowac agentowi i sanczezowi zeby wybral United ponad City, aczkolwiek obustronnie dobry deal, skonczmy to, nie ma co sie spinac
  • Odpowiedz