Wpis z mikrobloga

Nie ma takiej gry jak "We Are Here"...
Jest "We WERE Here"

Wracając do wstawki CPY, analizując to pod kątem że na początku jest "WE" (We wuz kings xD) i to że zaraz po tej wstawce wrzucili film "Dunkierka" z 2017, a że film traktuje na ataku na francuzów, Francuzi = ubisoft, stawiam że na dniach będziemy widzieć Assassin's Creeda Origins
  • Odpowiedz
@StraznikZawartosci
VMP był w Denuvo V3, Denuvo V4 było od VMP wolne i teraz w bodajże... V4.7 znowu VMP wróciło, z tym że VMP w przypadku AC:O jest NAD denuvo nie pod nim, to przez nie trzeba sie przekopać jako pierwsze a nie przez sam Anti Tamper
  • Odpowiedz
Chociaż i tak najbardziej dziwi mnie fakt braku aktualizacji do starych wstawek jak np Warhammera 2 Total War i dodatku, przecież Steampunksy go zrobili momentalnie, a nie wydaje mi sie zeby denuvo bylo tam zaktualizowane
  • Odpowiedz
@StraznikZawartosci
Nawet nie 5 xD, z 1 minuta max, scrackowanie steamstuba, nawet najnowszego to jest mrugniecie okiem. Ale obyś miał racje, zwłaszcza że CPY jak dawało hinta to u nas w polsce naszego czasu tej samej nocy wychodzila wstawka, przynajmniej ja tak to pamiętam że zawsze jak był hint, to wstawałem rano patrzeć na nowe SCENE wstawki i wstawka od CPY zawsze była xD
Zobaczymy, najważniejsze że dali znak, że są,
  • Odpowiedz
Ja się boje, żeby to nie był fejk, ale raczej nie jest, bo NFO od tak sobie dodać nie można do tej bazy a jak już to w ciągu kilkudziesięciu minut zostanie obalone. No i żeby nie zrobili trolla i nie dali gry na która nikt nie czeka np. takie Star Ocean czy Sonica ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Daje czas do soboty wieczór ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak nic nie będzie to ktoś albo se jaja robił albo chcieli po prostu dać znać zwyczajnie że dalej coś robią, a ile to potrwa to nikt nie wie
  • Odpowiedz