Aktywne Wpisy
Moreso_pl +589
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso.pl
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
dotankowany_noca +307
— Róża Augustyniak, "Gdzie się podziały analogowe maniery?"
#przemyslenia #przemysleniazdupy #bekazpodludzi #zwiazki #feels #rakcontent #takaprawda
teraz nikt z nikim nie gada
mam wrażenie, że wszystkie teksty tego typu piszą ludzie, którzy w jakiś sposób przespali postęp technologiczny i on ich po prostu ominął; przez to, że nie mogą nadążyć za dzisiejszym światem po prostu zaczynają narzekać na niego w stylu "kiedyś to było" zamiast przyznać, że po prostu coś przegapili
@Pani_Asia: No to nie wskazuje na analogowe maniery, ani też nie wskazuje na odrzucenie technologi bo to jednak "poczta głosowa"
Oho ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kolejne #!$%@?, pani z cytatu naprawdę się wydaje, że ludzie nie rozmawiają o swoich problemach? Bo mnie się wydaje, że kiedyś też o swoich problemach, tak jak dzisiaj nie rozpowiadało się na prawo i lewo, a pani chyba próbuje zaimplikować, że powinniśmy się nimi niejako chwalić na fesjach itd. Czy posiadanie chwilowych problemów koliduje z posiadaniem fajnego życia? #!$%@? mnie coś
Analiza taka raczej dość płytka i skierowana w pewną konkretną grupę ludzi, którzy i bez telefonów i Internetów mieliby te same problemy z komunikacją.