Aktywne Wpisy

tojapaweu +110
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Xxxvvvwww +285
źródło: temp_file4460833836964255216
Pobierz

Kiedy jedna osoba w związku klęczy przed drugą, pełna obaw, kompleksów i strachu przed samotnością, to nie jest w stanie nikogo bronić. Zwłaszcza siebie. I ta druga osoba też ma gołe plecy i walczy sama."
#cytaty #cytatywielkichludzi #pokolenieikea #zwiazki #tfwnogf #tfwnobf #przegryw
@Spacijesc: @Dariel: Nie zgodzę się z wami, ten cytat nie wyklucza ani nie sugeruje, że związek jest czymś stabilnym i stan partnerów również jest niezachwialny. Skupia się po prostu na tym, by przedstawić go jako współpracę, perspektywę z której związek to współpraca i dążenie do wspólnego celu, bronienie siebie przed niebezpieczeństwami z zewnątrz, a także wspieranie się w czasie gorszych dni, momentach choroby, gorszego samopoczucia
Mówisz o wspólnym celu, ale jaki on może być wspólny, kiedy jedyne co robicie to stoicie do siebie plecami
A i nigdzie nie powiedziałem, że