Aktywne Wpisy

mirko_anonim +536
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

Koronanona +20

Kiedy jedna osoba w związku klęczy przed drugą, pełna obaw, kompleksów i strachu przed samotnością, to nie jest w stanie nikogo bronić. Zwłaszcza siebie. I ta druga osoba też ma gołe plecy i walczy sama."
#cytaty #cytatywielkichludzi #pokolenieikea #zwiazki #tfwnogf #tfwnobf #przegryw
Znaczy się lodzik niet?
xDDD litości
Taguj poprawnie pls:
#rakcontent
źródło: comment_byq1Ou4vc6wg1voVggIqWQRS2E6MUhKR.jpg
Pobierz1. Autor ukazuje w tym cytacie (nie czytałem książki, bazuję tylko na tym, co Mirabelka wstawiła), że udany związek jest wtedy,
@zexan @niemowmojejmamie: Dodam jeszcze, że pewność siebie, wiedza, kim się jest i równowaga to nie są stany, które można osiągnąć raz, a potem żyć już dzięki temu długo i szczęśliwie. To przymioty, do których się dąży i które się ciągle osiąga na nowo. Nawet dla tych najbardziej samoświadomych, najpewniej stojących na własnych nogach życie jest nieustanną przeplatanką wzlotów i upadków.