@Hubertosik: Ja nie wiem czemu kręcisz już w politycznym gównie, czy ja powiedziałem że go popieram ty posowiecki niemilcu? powiedziałem tylko że fajnie że popiera i tyle.
@KXNG_Preem no spoko, ze popiera, ale dudy bardzo nie szanuje za to, ze zawsze lubi sie ogrzac przy blahych sprawach i robic te swoje memiczne minki, zamiast postawic sie tam gdzie powinien
@Hubertosik: a który to powojenny polski prezydent zasługuje na uznanie? Ja akurat uważam, że Duda ze względu na bardzo słabą konkurencje wygląda całkiem nieźle.
@Hubertosik: Ja jednak od n------------o jak świnia Kwaśniewskiego czy tańczącego na krzesłach wąsatego Janusza wolę memicznego Dudę, na którego nawet nie głosowałem. Przynajmniej nie robi wioski gdziekolwiek się pojawi. I nie każe mi brać kredytów.
@iAmTS: Jestem niemalże pewien, że gdyby socjaldemokratyczny prezydent lizał się po fiutach z liberalno-lewicową partią rządzącą, to nie byłoby problemu. Nikogo nie zamierzam bronić, ale dla mnie to takie mocno oczywiste, że prezydent
@HalfManHalfAmazing a wiesz, ze Bronek nie wszedl na kszeslo? Januszem byl ale propaganda pisu zrobiła wiele. Kwachu pijakiem byl, ale byl znacznie lepszy i bardziej lubiany poza pl.
@iAmTS: Jestem niemalże pewien, że gdyby socjaldemokratyczny prezydent lizał się po fiutach z liberalno-lewicową partią rządzącą, to nie byłoby problemu. Nikogo nie zamierzam bronić, ale dla mnie to takie mocno oczywiste, że prezydent
źródło: comment_UPKVIGGYfOQCxQlUHzftooOJxjDm5vKP.jpg
Pobierzźródło: comment_brakzxhrEPnDxOYTmBu8NTFtPLrUV36x.jpg
Pobierz