Wpis z mikrobloga

@Oskarek89: Byłem jednym z pierwszych ludzi którzy dali jej suba w czasach jak robiła tylko krótkie filmiki z siłowni. Wtedy to była w miarę normalna dziewczyna i mówiła całkiem sensownie.Przypominała mi moją ówczesna dziewczynę. Dziś seksmasterka jest pozerką. Sam ten tekst że Misiu jej kupił. Serio ? Jego stać na takie auto czy ją ?
  • Odpowiedz
@Oskarek89: IMO bardziej prestiżowa jest E30 M3 Sport Evo w niemal idealnym stanie, a już szczególnie Alpina. Te nowe BMW to takie wielkie kobyły że aż szkoda gadać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Oskarek89: nie czytam tego gówna, nie wiem czy zazdroszczą. Ale ten filmik to w ogóle jakaś parodia. Po co o tym nagrywać? Materiał dla gimbów nastawiony na wywołanie bólu d--y, z różnych stron. A to od cebulaków co zazdroszczą kasy, od takich co nie pochwalają twórczości i sposobu robienia tej kasy, od tych morlaniaków co wyzwą od k---w, od lasek czy frustratów co będą gadać, że jest szpetna itp.

A
  • Odpowiedz
@buddookan: Przecież to k---a reklama głąby xD
to raz
a dwa, laska gra na tych swoich filmikach i to aż kłuje w oczy i jest oczywiste. Ale jak na tym robi najlepsze siano, na ośmieszaniu się i wywoływaniu kontrowersji?
  • Odpowiedz
@WolfSky: Reklama ? Też tak myślałem na początku, ale jeśli to prawda to ktoś w BMW powinien za to beknąć. Wyobrażasz sobie jakiegoś poważnego człowieka którego stać na auto za 500 tys do którego trafia ta reklama ?
Ta reklama jest kierowana do ludzi których ledwo stać na golfa 3. Jest ośmieszaniem marki BMW. Powinna im zapłacić odszkodowanie za psucie marki.
  • Odpowiedz