Duża zmiana w moim e-zyciu. Po jakichś 8-9latach odchodzę z #play, bo ta sieć stała się porażką. Po jakichś 4-5 latach odchodzę od iOS na rzecz androida. Pierwszy android od bodajże 2012. Jestem ciekaw jak to będzie. (ʘ‿ʘ) #orange #telefony #smartfony #apple #lg #ios #android #chwalesie
@Z_narkotykow_to_tylko_Kawa_Inka: przekonał mnie aparatem, baterią i nakładką, samsung jest jakis taki sztuczny i dziecinny. Nie wiem czy wyprzedaż karnawałowa, ale oferta całkiem spoko. :)
@effzet: sam odszedłem z play już jakieś 2 lata temu, a byłem u nich od ich początku. Zasięg mają zdecydowanie najlepszy, ale ich machlojki zmusiły mnie do odejścia - średnio co 2 rachunek był zawyżony o kilka zł z nie wyjaśnionych powodów - oczywiście jak im się to zgłosiło to po jakimś czasie uznawali reklamacje i obniżali następny rachunek o tą kwotę tylko po to aby następny znów był zawyżony. Problem
@sebool12: bardzo możliwe, ale Np w Warszawie play i jego Lte jest tragiczne, szczególnie centrum. Prędkości po 3-7mbps. Duzo osób narzeka właśnie z Warszawy
@effzet: stałeś się mężczyzna prawdziwym, w dodatku hetero!
W moim odczuciu Orange ma najlepszy zasieg i prędkości neta obecnie (ja jestem w Play, ale mam dualsima i druga karta to Orange- mam więc porównanie).
Oraz, V30 to kawał dobrego sprzętu, miałem na chwilę S8+ i nic mnie nie denerwuje jak te zagięte krawędzie xD zero z tego pożytku, refleksy się odbijają, tylko "szpan i nic więcej", mogli by wypuści wersje FLAT,
@lewe_konto: pozytywne, wszystko na plus. W 3t irytował mnie ekran z którego warstwa oleofobowa zeszła po tygodniu, głośnik i mikrofon oraz ogólna jakość rozmów. I bardzo słaby aparat niestety.
#orange #telefony #smartfony #apple #lg #ios #android #chwalesie
@effzet: Aplikacja Telefon została zatrzymana
W moim odczuciu Orange ma najlepszy zasieg i prędkości neta obecnie (ja jestem w Play, ale mam dualsima i druga karta to Orange- mam więc porównanie).
Oraz, V30 to kawał dobrego sprzętu, miałem na chwilę S8+ i nic mnie nie denerwuje jak te zagięte krawędzie xD zero z tego pożytku, refleksy się odbijają, tylko "szpan i nic więcej", mogli by wypuści wersje FLAT,