Wpis z mikrobloga

Koledzy tez maja play. Internet super hiper 100mbps w obie strony na speedtest.net, a jak chcieli zrobic upload pliku to predkosc 0.5mbps gdzie u mnie smigalo az milo w sieci HejaBanana takze pozdro i pocwicz Plej
@niezwornowazony: Nigdy nie miałem takiej sytuacji. W ogóle w internecie jest pełno mitów nt tego systemu, że po pewnym czasie zamula itd.. Ja mam obecną słuchawkę 11 miesięcy. działa tak samo jak wtedy gdy była nowa, nic nie tnie.
@effzet: mam od kilku dni, pierwsze wrażenia bardzo pozytywne tylko głośnik i przednia kamera porażka, iP6 z którego się przesiadłem miał lepsze. Nie wiem o czym myśleli w LG, że nie dali głośników stereo w telefonie muzycznym i przedni aparat 5mpx w 2017 ()
@r5678: zbijam się trochę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na mirko sporo widziałem screenów tego typu, na iOS nie zdarzyło mi się przez 7 lat, by jakaś systemowa funkcja się wywaliła, choć system nie jest idealny
@effzet: LG v30, mirku napisz do mnie jak się sprawuje, jestem w nim zakochany, jeśli chodzi o wygląd. Rozważałem jeszcze tańszego g6. Chce się przenieść z starszego flagowca htc
@Kazuka10 póki co jest rewelacyjny, poza drobnym szczegółem - zauważyłem niewielkie oznaki screen bandingu. Ponoć to dość częsty problem z tymi panelami, również w pixelu, dlatego skoczę jutro się dowiedzieć czy da radę go wymienić na zasadach rękojmi. Poza tym jest mega :)
@effzet
a) Wybrałeś iPhone
Wyciągasz telefon. Wybierasz numer na pogotowie. Po 6 minutach przyjeżdża karetka, a ty stajesz się bohaterem opisywanym w gazetach.

b) Wybrałeś Windows Phone
Wyciągasz telefon. Odblokowując komę zauważasz swoją zajebistą tapetę na lockscreenie. Wybierasz numer na pogotowie. Po 6 minutach przyjeżdża karetka, a ty stajesz się bohaterem i wzorem dla dwójki dzieci na całe ich życie.

c) Wybrałeś Androida za złotówkę w abonamencie za 19 zł
Wyciągasz telefon.
O ile niezamowie OnePlusa 5T, to poczekam aż V30 zejdzie do 2200 i kupię go :)

@ravau: Też myślałem ostatnio o V30, ale niestety cena zabija :/

Warto kupić V20?
@effzet miałem Samsungi, obecnie też mam v30, ale > i nakładką, samsung jest jakis taki sztuczny i dziecinny To trochę bzdura. Android, również Samsung, wygląda tak jak chcesz. Kiedyś jakiś różowy mi tak na studiach powiedział, że androidy to cukierkowe są, podałem jej swój telefon, popatrzyła, zapytałem czy pokaże swój to usłyszałem tylko 'nic nie mów' xD często zmieniam wygląd interfejsu i wtedy akurat miałem cały na czarno i białymi ikonami i
@effzet: Ten amoled dupy nie urywa i potrafi łapać kolory od otwartych aplikacji. Coś jak poprzednia generacja galaxy od samsunga. Mogli zostać przy ekranie z g6 a jedynie podkręcić mu jasność. Apka aparatu mogłaby się zbierać szybciej bo dalej odstaje od najlepszych. Choć zdjęcia robi całkiem niezłe a i nagrywa lepiej niż g6. DAC jest dużym atutem tego telefonu, trochę opcji jest ale jak zarzucisz muzykę we flacu i jakieś lepsze