Wpis z mikrobloga

Przygotowania do walki..

22 lutego w Moskwie odbędzie się moja walka bokserska z rosyjskim dziennikarzem Rusłanem Ostaszko, z którym już wcześniej miałem konflikt w studio programu Miesto Wstrechi na NTV. Umowilismy sie na wage 91kg, dlatego musialem troche nabrac. Ile? Dokladnie 12 kilogramow.

Przygotowania trwają w najlepsze i została juz właściwie ostatnia prosta - miesiąc treningów oraz sparingów.

Trzymajcie kciuki i do zobaczenia na ringu ;-)

#maciejczuk #rosja #boks
tomasz-maciejczuk - Przygotowania do walki..

22 lutego w Moskwie odbędzie się moja...

źródło: comment_W8FDU5E9LgbpgjGZ9P9Fc82jJTrTZTn0.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kupojadek: Rosjanie podchodza do tematu walki zupelnie inaczej. Czekaja na nia, uwazaja, ze to wspanialy pomysl nawiazujacy do ich tradycji pojedynkowania sie. Obawiam sie, ze jestes kolejnym szczurkiem z piwnicy, ktory kompletnie nie ma pojecia o swiecie, ale tak czy inaczej chce sie wypowiedziec. Pojedynek bokserski to blazenada? Ani ja, ani Ostaszko, nie jestesmy politykami, jestesmy mlodzi i mozemy wyjsc na ring. Powtorze, w Rosji idea ma ogromna rzesze fanow.
  • Odpowiedz
@tomasz-maciejczuk: dla twojej wiadomości to jestem dorosłym człowiekiem z pracą, mieszkaniem i innymi dorosłymi rzeczami i podchodzę do zapowiedzi twojego występu jak wszyscy inni dorośli, normalni ludzie. Tradycyjne pojedynkowanie się w formule bokserskiej po utarczce w programie telewizyjnym (przeczytaj sobie to zdanie, brzmi idiotycznie, nie?) nie mieści się w moim małym świecie (i to chyba bardzo dobrze).
U nas w Polsce nazywa się to KSW i odbywa się to tak,
  • Odpowiedz
@tomasz-maciejczuk: masz jedno zycie ktorego nikt za ciebie nie przezyje, jesli masz chec zaboksowania z tym dziennikarzem to do roboty, po co sie tlumaczyc mirkom ktorym to nie pasuje.
Zawsze beda narzekac, co bys nie zrobil, daj sobie spokoj
  • Odpowiedz
@tomasz-maciejczuk: Mam pytania.
1) Co Rosjanie z którymi przygotowujesz się do walki myślą o Twoich wypowiedziach? Przecież jakby się nie zgadzali to nie współpracowaliby z Tobą.

2) Który to kolejny cwaniaczek ze wschodu zasłużył na w------l i dlaczego?

3) Będzie muzyka na wejście, jeśli tak to co wybrałeś?
  • Odpowiedz