Aktywne Wpisy
open_or_die +2377
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
tobaccotobacco +921
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
22 lutego w Moskwie odbędzie się moja walka bokserska z rosyjskim dziennikarzem Rusłanem Ostaszko, z którym już wcześniej miałem konflikt w studio programu Miesto Wstrechi na NTV. Umowilismy sie na wage 91kg, dlatego musialem troche nabrac. Ile? Dokladnie 12 kilogramow.
Przygotowania trwają w najlepsze i została juz właściwie ostatnia prosta - miesiąc treningów oraz sparingów.
Trzymajcie kciuki i do zobaczenia na ringu ;-)
#maciejczuk #rosja #boks
Powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Miedziany_Brodacz:
http://wolnosc24.pl/2017/04/26/w-rosyjskiej-telewizji-polak-dostal-w-gebe-od-rosjanina-wlasciwie-to-sam-sie-prosil-bo-deklaracja-oponenta-byla-jasna-video/
Sprzedaj mu bułę i kilka kołowrotów.
@tomasz-maciejczuk: Ale wiesz, że masz ważyć poniżej 91 a nie dokładnie 91? Nie ulewaj się niepotrzebnie tłuszczem. Powodzenia.
i mam poniekąd do ciebie żal, że w tym wypadku robisz idiotę nie tylko z siebie, ale w oczach rosjan i z całej polski :/