Nie rozumiem fascynacji Polaków rytuałem n-----------a browarów po pracy xD Jesteście już takimi alkusami że przez 8h pracy myślicie tylko o powrocie do domu i wypiciu browara czy jak? Nie wiem czy #popularnaopinia czy #niepopularnaopinia
@silownia: @TwojStaryToKorniszon: @Gamling: Przecież polacy nie są nawet w czołówce w spożywaniu alko. Poza tym czy jest coś lepszego w gorący dzień po pracy fizycznej niż zimne piwerko?
@CreativePL: To raczej nie wali ich zaraz po robocie w tramwaju czy pociągu po kryjomu bo łamie prawo, browara w domu jak ktoś lubi to na zdrowie, ale nie 4 i nie jak żul byle gdzie
Zawsze jak wracam do domu koło 23 to co drugi typ w pociągu śmierdzi browarem albo tanim winem, a z kopalni nie wracają bo poznań xD
jak to ktoś może robić inaczej niż w moim urojonym świecie11onone. Jeśli robi inaczej to jest to przejaw polactwa a tylko moje postrzeganie świata jest tym właściwym
g---o ci do tego co ktoś robi po pracy i jeszcze próbujesz wmówić ludziom, że oczywiście tylko polacy piją po pracy bo przecież NA ZACHODZIE TO NIE PIJO XD.
@silownia: Problemem nie jest częstość picia tylko ilość. Fajnie sobie popić piwko, ale nie 5.5 % 500ml i do tego jeszcze 4. To przesada dla mnie. wole kulturalnie odpalić 330 po 4.5% albo kilka
Jesteście już takimi alkusami że przez 8h pracy myślicie tylko o powrocie do domu i wypiciu browara czy jak?
Nie wiem czy #popularnaopinia czy #niepopularnaopinia
@silownia: browar tylko w trakcie pracy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym czy jest coś lepszego w gorący dzień po pracy fizycznej niż zimne piwerko?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Zawsze jak wracam do domu koło 23 to co drugi typ w pociągu śmierdzi browarem albo tanim winem, a z kopalni nie wracają bo poznań xD
g---o ci do tego co ktoś robi po pracy i jeszcze próbujesz wmówić ludziom, że oczywiście tylko polacy piją po pracy bo przecież NA ZACHODZIE TO NIE PIJO XD.