Wpis z mikrobloga

Jesteście już takimi alkusami że przez 8h pracy myślicie tylko o powrocie do domu i wypiciu browara czy jak?

@silownia: miałem w pracy takiego alkusa który 0.5 "robił" w ciągu dnia pracy w piątek już
@silownia: pracowałem swego czasu w ikei, brat nadal pracuje. Nie było tygodnia gdzie po pracy nie #!$%@? browarów. #!$%@?, że schodzą z nocki o 6 rano, 5 browarów trza jebnąć. Już nawet nie mówię o piciu wódy z kubków na parkingu gdzie brat ostatnio gadał, że #!$%@? litra na 5 w 9 min. Gardzę.
@silownia Piwo to tylko piwo. Rozgranicz kogos kto wali czteropak wieczorem a kogos kto po prostu lubi smak piwa. Dla mnie piwo mogloby miec 0% gdyby tak samo smakowało.

Generalnie alkohol jest dla ludzi, nie ma w tym nic zlego. I nie musi owe piwo z niczym kolidować (zainteresowaniami itp).

Mam wrazenie ze ogladasz za duzo polskich seriali i filmow gdzie piwo pokazywane jest jako objaw patologii. Zapraszam na zachód Europy gdzie
@feuer tak samo jest to tutaj regulowane kodeksem pracy i działa to na takiej samej zasadzie co w Polsce. W jednej firmie trafił ci sie debilny szef co na to pozwala i już "w Niemcach to pijo! ". " jestem tu wiele dłużej, mam wiele więcej znajomych i rodzinę w De. I jakoś twoje" icoteras. Jpg" za duzo nie argumentuje ;D Pamiętam jak moi znajomi Niemcy się podniecali, że we Francji w