Aktywne Wpisy
Krs90 +578
#sejm #polityka #bekazpisu #bekazprawakow #afera #wyborykopertowe #komisjasledcza
Taki był wygadany ze swoją formułką, a tutaj odruchowo odpowiedział "nie" przy pytaniu czy kiedykolwiek włamano mu się na skrzynkę mailową. Teraz można śmiało założyć, że wszystkie maile wysłane z jego poczty nie były "atakiem hakera", tylko bezpośrednio jego działaniem.
Sekundę po odpowiedzi chyba dotarło do niego co zrobił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Taki był wygadany ze swoją formułką, a tutaj odruchowo odpowiedział "nie" przy pytaniu czy kiedykolwiek włamano mu się na skrzynkę mailową. Teraz można śmiało założyć, że wszystkie maile wysłane z jego poczty nie były "atakiem hakera", tylko bezpośrednio jego działaniem.
Sekundę po odpowiedzi chyba dotarło do niego co zrobił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Też gadacie do siebie i wyobrażacie sobie jakbyście z kimś przeprowadzali rozmowe?
#przegryw
#przegryw
Jesteście już takimi alkusami że przez 8h pracy myślicie tylko o powrocie do domu i wypiciu browara czy jak?
Nie wiem czy #popularnaopinia czy #niepopularnaopinia
Komentarz usunięty przez autora
Też tego nie rozumiem
Jezu, jak ja się cieszę, że te czasy bezpowrotnie minęły xD.
@silownia: miałem w pracy takiego alkusa który 0.5 "robił" w ciągu dnia pracy w piątek już
Komentarz usunięty przez autora
@1788 A to piwo przeszkadza w tym by jednocześnie realizować swoje zainteresowania? Ja tam lubię czytać raporty ekonomiczne popijając jednocześnie browara dla smaku.
Generalnie alkohol jest dla ludzi, nie ma w tym nic zlego. I nie musi owe piwo z niczym kolidować (zainteresowaniami itp).
Mam wrazenie ze ogladasz za duzo polskich seriali i filmow gdzie piwo pokazywane jest jako objaw patologii. Zapraszam na zachód Europy gdzie