Aktywne Wpisy

czerwonykomuch +247
35 lat kapitalistycznej propagandy tak bardzo poryło mózgi pracowników, że chcą oni - z własnej woli - spędzać w pracy więcej czasu za to samo wynagrodzenie.
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
źródło: IMG_0473
Pobierz
placebo_ +396
baza #bekazpalaczy #polska
źródło: temp_file6742735397604588003
Pobierz

https://www.livecoinwatch.com/price/Steem-STEEM
#steemit
Sprofiwalbym ale na mobile ciężko będzie :/
Jeżeli ktoś ma tam konto to może trochę na takim arbitrażu zarobić. Ja natomiast tej giełdy wcześniej nie używałem, a mam zasadę, że nie robię arbitrażu z giełdą której nie mam - w 2013 już się raz tak naciąłem i straciłem 1 BTC, bo się okazało, że giełda w miedzy czasie była hackowana.. a ceny były takie a nie inne, bo ktoś
źródło: comment_Ie9qiWRKc4dK7o81CGvHPWZKpRxlh773.jpg
Pobierz