Wpis z mikrobloga

@lakukaracza_: Najśmieszniejsze jest to że tam nigdzie nie jest w jakikolwiek sposób zasugerowane że ona jest w ciąży z tym czarnym, ale co niektóre #4konserwy już musiały sobie całą chorą ideologię dorobić. XD
Jak zwykle alternatywna rzeczywistość, świat zalany urojeniami, oblężona twierdza, wszędzie przeklęte LEWACTWO XD
  • Odpowiedz
@lakukaracza_: Wykopki słusznie sprzeciwiają się zdrajcom rasy. Tak jak wielki polski patriota, pan Julius Streicher powiedział - za zhańbienie członka rasy wyższej dla niższej rasy powinna być przewidziana kara śmierci. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lakukaracza_: Np. w znanym tygodniku Czarne Korpusy opisana jest historia, jak podły Ż̶y̶d̶ uchodźca nakłonił siedemnastoletnią N̶i̶e̶m̶k̶ę̶ Polkę do wspólnej kąpieli. Gdy dowiedziała się że jest Ż̶y̶d̶em muzułmaninem, chciała odebrać sobie życie, ale przechodzący patrol S̶c̶h̶u̶t̶z̶s̶t̶a̶f̶f̶e̶l̶ Wojsk Obrony Terytorialnej ją uratował. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@ten123: Bo zakazane jest zestawianie podobnych poglądów? Bo nie wypada? Zaczyna się od wyśmiewania innych a kończy na nocy kryształowej i obozach. Rasizm to rasizm i trzeba go tępić zawsze z największą siła bo jesteśmy to winni milionom pomordowanych.
  • Odpowiedz
Wstyd mi, że w XXI wieku nadal istnieją w naszym kraju ludzie zwracający uwagę na czyjś kolor skóry, jakby to determinowało cokolwiek. Wyjedźcie, pozwiedzajcie świat, to może w końcu do Was dotrze, że ludzie są tacy sami na całym świecie, a chochoły, które tworzycie to tylko wasza projekcja wewnętrznegoo strachu przed obcym i nieeznanym

@lakukaracza_: Bardzo chybiony "argument".
Znam kilka osób, które uważały się za ogromnie "postępowe" i tolerancyjne by
  • Odpowiedz
Znam kilka osób, które uważały się za ogromnie "postępowe" i tolerancyjne by po kilku wyjazdach do Francji czy Anglii zmienić diametralnie swój stosunek do innych ras.

@max1983: Mieszkałem łącznie 9 lat poza granicami polski i odniosłem odwrotne wrażenie.
  • Odpowiedz
@max1983: też znam takie osoby Ale oni wcale nie byli postępowi w sensie liberalizm spoleczny tylko tak uważali bo z zjawiskami Multikulti gejami utd mieli tylko stycznosc teoretyczna. Pomieszkali na zachodzie i wyszło.
  • Odpowiedz