Aktywne Wpisy

Codziennie pokazuje mi się te durne wpisy czy kobiety wolą być same w lesie z niedźwiedziem czy mężczyzną i oczywiście wybierają niedźwiedzia. Faceci zawsze w komentarzach się prują, że przecież niedźwiedź zabije, że przecież ich nie interesuje krzywdzenie kobiet itp
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić

https://m.youtube.com/watch?t=259s&v=_pjpLAhizAM
Zobaczyłem na głównej film konowicza, już w podglądzie widać zmarnowanego psa. We wejściu na filmik jest jescze gorzej. Mokry beton, gówno wokół i brak pożywienia, to właśnie buda psa. Mógłby ktoś poradzić jak zgłosić menela? Dziękuje za pomoc i jesli ktoś ma czas również zgłosić. Mieszka w bydgorzczy ul. Szkolna
Lubię Krzysia, lubię Majorka. Dają wiele rozrywki. Ale z psem pałka się przegła. Ciągle na tej #!$%@? metrowej smyczy i we własnych odchodach na betonie. Przecież ma postawioną budę, a płot z bramką odgradza go od reszty posesji. Nie musi biegać przecież po całym nazwijmy to "ogrodzie", zwłaszcza że bywa agresywny. Można to ogarnąć podejrzewam bez problemu inaczej.
W związku z powyższym napisałem dziś maila z uprzejmym donosikiem w stylu Krzysia
Komentarz usunięty przez autora