Aktywne Wpisy

OCIEBATON +77
źródło: temp_file5860354224612820177
Pobierz
katienca +21
Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka ¯\(ツ)/¯
Chłop po strzelaninie gdzie wyzabijano dzieci mówił, ze taką stratę można ponieść żeby była poprawka w konstytucji na posiadanie broni, a sam od broni zginął.
Szkoda dzieci przede wszystkim, bo to nie ich wina że tatuś wspierał Izrael, onuce i p-------l głupoty
#usa
Chłop po strzelaninie gdzie wyzabijano dzieci mówił, ze taką stratę można ponieść żeby była poprawka w konstytucji na posiadanie broni, a sam od broni zginął.
Szkoda dzieci przede wszystkim, bo to nie ich wina że tatuś wspierał Izrael, onuce i p-------l głupoty
#usa

wydaje mi się, że to pilniej strzeżone sekrety niż receptura coca-coli
#studbaza #studia
( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://wazniak.mimuw.edu.pl/index.php?title=Strona_główna
@arcybiszkopt: Na PWr usostępniają prezentacje, ale przez eportale, a nie np. na chomiku XD
Poza tym gdybście korzystali z materiałów MIT czy Yale to wygrywalibyście wszystkie stypendia i olimpiady i polskie prezentacje nie byłby wam do niczego potrzebne XD ale oczywiście trzeba się do czegoś p-----------ć żeby zwalić winę na
ładnie nam się pan przedstawił przed milionami słuchaczy
@KredytZeroProcent: Na UWr i UJ panuje przekonanie, że takie prezentacje studenci będą wykorzystywać potem w swoich licencjatach/magisterkach. XD
oczywiście, można czytać rozporządzenia EU/Polski i o to też chodzi w studiowaniu
ale nie obraziłbym się na skondensowaną wiedzę z wykładów
to też nie XIX wiek, gdzie jedynymi narzędziami jakie posiada student to ołówek i zeszyt
chce też być ok względem wykładowców i nie cykać fotek po kryjomu
A angielskie uczelnie nie udostępniają prezentacji, czy może są za słabe, żeby taki spec jak ty z nich korzystał?
nie potrafiłem znaleźć prezentacji które pokrywałyby się z materiałem przerabianym obecnie na wykładach
nie wiem czemu jesteś niemiły