Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Fevx co dwie straty to nie jedna ()
@tehSpirit wiąże się z tym dłuższa historia, ogólnie rzecz biorąc - jest chamska podczas gdy ja chcę dla niej jak najlepiej
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Fevx to również dobre określenie. Po prostu przestaję się już udzielać, na siłę nie mam zamiaru nikogo uszczęśliwiać, bo po co
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Fevx od zawsze było tak że bardziej przejmowała sobą niż innymi, ale ostatnio po prostu przechodzi sama siebie. Mam dość bycia przyjaciółką tylko wówczas kiedy ona mnie potrzebuje. Mam dość płaczu przez to że sprawia mi przykrość. Trzeba się szanować i otaczać wartościowymi ludźmi którzy coś nam mają do zaoferowania (z wzajemnością oczywiście)
  • Odpowiedz
  • 0
@idnolb prawidłowo mówisz, przyjaciele którzy pamiętają o nas tylko gdy jesteśmy potrzebni nie są przyjaciółmi. Skoro Ty się staralas a ona ma to gdzieś, to znaczy, że nie jest wartościowa osoba i nie potrafi tego docenić. A Ty jesteś wartościowa, bo się staralas i chcesz być dla niej jako przyjaciółka. Więc najlepiej zostawić to już za sobą i przestać trzymać ten kontakt. Nic na siłę.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Fevx mam takie zdanie jak Ty. Ale wiesz, człowiek się przyzwyczaja do drugiego człowieka, to będzie najgorsze do przełknięcia
  • Odpowiedz
  • 0
@idnolb jest najgorsze, bo sam byłem przyzwyczajony. Smutek jednak zmieniam w gniew, mimo, że się na nią gniewac nie umiem. To trochę pomaga. Fakt też, że czas trochę leczy rany.
  • Odpowiedz