Aktywne Wpisy

Karyp +109
Drodzy Mirki, Mirabelki i chciałbym was o cos poprosic. Otoz moi rodzice w w wieku emerytalnym wpuscili do domu akwizytorke (zona chlopa co kiedys remonty w domu robil) ktorej po 2 godzinnej prezentacji udalo sie im sprzedac za 2900 zl widoczny na zdjeciu zestaw do ekologicznego sprzatania. Nie jestem zwolennikiem mowienia innym na co maja wydawac pieniadze ale wydaje mi sie ze jest to scam na poziomie wciskania garnkow emerytom. Nie mam
źródło: scam
Pobierz
daunowix +17
#motocykle to jedno z najlepszych #hobby jakie są. Bo wszystko z nim związane jest prawdziwe, to jest 100% kontakt z rzeczywistością, w przeciwieństwie do wszystkiego co cyfrowe albo sprowadzające się do wydawania kasy na rzeczy, które materialne są tylko w teorii i ich wartość wyrażana w PLN jest główną cechą. Kolekcjonowanie zegarków, adidasów, kart z pokemonami, mtg to wszystko c--j przy motorkach. Bo jazda na motocyklu działa dobrze

Fork jest zapowiedziany na blok o numerze 1636363 (podczas kopania tego bloku musicie mieć fundusze na portfelu)
w momencie pisania tego wpisu jest [1629834 Current Blockchain Height] (23.12.2017r. 23:15)
Akcja jest tego typu, że po wykopaniu tego bloku szybki transfer na giełdę i sell
Są dwie dalsze drogi. Albo czekamy do 29-tego i mamy x NXT i 0,5x IGNIS
ALBO
sprzedajemy pod koniec 26-tego - czekamy na spadki (nxt zaraz przed forkiem na pewno będzie) i jemy popcorn, a IGNIS kupujemy po nowym roku jak poleci na p---ę, gdy wszyscy będą realizować zyski.
ja się zastanowie, jak NXT doleci do 3 usd to sprzedaję (będę wtedy feeded motzno) i wywalone na ignis.
JEŚLI NIE
to przetestuję swoje szybkie palce :) w końcu to zabawa i emocje są przednie :)
#bitcoin #kryptowaluty #nxt #ignis #airdropnxt #airdropignis #jelruida #kryptoswiry #albogruboalbowcale
Obecna cena $1,99 USD wydaje mi się nieco zbyt wygórowana.. czekać aż spadnie poniżej 1,60 USD? Jaki wzrost może osiągnąć do 29? 400 %, więcej?
źródło: comment_GPLkgYZe4Npe1Ae8F2EkODBOmOk33geJ.jpg
Pobierz