Wpis z mikrobloga

Witam kryptoświrów. #nxt

Fork jest zapowiedziany na blok o numerze 1636363 (podczas kopania tego bloku musicie mieć fundusze na portfelu)
w momencie pisania tego wpisu jest [1629834 Current Blockchain Height] (23.12.2017r. 23:15)

Akcja jest tego typu, że po wykopaniu tego bloku szybki transfer na giełdę i sell

Są dwie dalsze drogi. Albo czekamy do 29-tego i mamy x NXT i 0,5x IGNIS
ALBO
sprzedajemy pod koniec 26-tego - czekamy na spadki (nxt zaraz przed forkiem na pewno będzie) i jemy popcorn, a IGNIS kupujemy po nowym roku jak poleci na p---ę, gdy wszyscy będą realizować zyski.

ja się zastanowie, jak NXT doleci do 3 usd to sprzedaję (będę wtedy feeded motzno) i wywalone na ignis.
JEŚLI NIE
to przetestuję swoje szybkie palce :) w końcu to zabawa i emocje są przednie :)

#bitcoin #kryptowaluty #nxt #ignis #airdropnxt #airdropignis #jelruida #kryptoswiry #albogruboalbowcale
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tracker31: Czym to kopać? Jaki portfel?

Obecna cena $1,99 USD wydaje mi się nieco zbyt wygórowana.. czekać aż spadnie poniżej 1,60 USD? Jaki wzrost może osiągnąć do 29? 400 %, więcej?
  • Odpowiedz
  • 0
@tomosano: nie da się kopać. Wątpię ze taki wzrost. Miesiąc temu kosztowało 0,08 usd wiec overpriced now. Może 2,5 może 3 nikt nie wie - prawa rynku. Portfel NXT z jelurida.com
  • Odpowiedz
@tomosano: może i cena za NXt jest wygórowana, ale z drugiej strony patrząc, obecna cena 1 IGNISA właśnie osiagneła 3,6$ ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak więc jestem ciekawy czy dziś lu jutro nie będzie dalszej pompki na NXT
  • Odpowiedz