@cebula85: Wołaj jak już "wywołasz" film z rejestratora. Tymczasem trzym się, uspokój się i rodzinkę, szczęście że jesteście cali. Spokojnych i szczęśliwych świąt życzę wraz ze swoją rodziną.
@cebula85: zabrzmie jak Żyd, ale wyciągaj całe OC, foteliki tez - po wypadku do wymiany na koszt sprawcy. Nie daj sie ponieść emocjom i na spokojnie kalkuluj.
@cebula85 bez zastanowienia idź do firmy, która odzyskuje odszkodowania. Sprawy zdrowotne biorą od ręki, sam nie wywalczysz tyle ile oni (no chyba, że się na tym znasz). Do wigilii się zagoi, trzymaj się!
@cebula85: Ze stwierdzeniem, że nic się nie stało to jeszcze się wstrzymaj. Raz jechałem z kumplami, gość w nas uderzył i niby nikomu nic nie było, była karetka, ale nikt nic nie zgłaszał. Na drugi dzień rano myślałem, że się nie podniosę z łóżka tak mnie plecy bolały. I tak już dwa lata się bujam z bólem, dostałem 700 zł i to tylko dlatego, że zgłosiłem się do firmy, która
źródło: comment_RNdcomJ0yxJbnMwKgDaqhHjdl67cylIg.jpg
Pobierz@PonySlaystationn
foteliki tez - po wypadku do wymiany na koszt sprawcy. Nie daj sie ponieść emocjom i na spokojnie kalkuluj.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
J---c leszczy którzy z----------a