Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +330
bibi__ +131
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#polskiedrogi #motoryzacja
@Mirkosoft: No wtedy to Suzuki nie miałby prawa skręcać z tego pasa w lewo.
To nie ja, nie mam takich naklejek z tyłu!
Jedziesz lewym pasem. Moment w którym wjeżdża na rondo Suzuki jest wtedy kiedy przekracza trójkąty na jezdni, ty wtedy jesteś na lewym pasie. Moment kiedy zmieniasz na prawy jest wtedy kiedy Suzuki jest pełnoprawnym uczestnikiem poruszającym się po rondzie. Gdyby doszło do kolizji to z twojej winy.
Zawołaj jak będzie ekspertyza na ten temat i zobaczysz że moje
Nie chce mi się wypowiadać, skończyłem z nauczaniem ludzi na wykopie przy gunwoburzach, bo tutaj i tak każdy jest mądrzejszy od siebie, każdy wie lepiej pomimo, że PoRD widział 10 lat temu jak prawko zdawał, a już o szkoleniu i egzaminowaniu to każdy wykopek wie najlepiej XD
Przestałem brać ten portal so serious XD Ale jest kilka miłych twarzy tutaj, z którymi warto
Komentarz usunięty przez autora
Wyobraź sobie, że op zamiast jechać prosto, zmieniłyby wcześniej pas, bo miał do tego prawo i uderzył we włączający się pojazd. Czyja byłaby wtedy wina?
Jak zdążyłeś wjechać na skrzyżowanie i ktoś wjedzie Ci w tył, bo nie wyhamuje to będzie to traktowane jako wymuszenie
Komentarz usunięty przez autora