Aktywne Wpisy
wykop +20
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +99
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
"Pytał Pan podczas wcześniejszej rozmowy o teksty i wpisy w katalogach. Opublikowane wpisy w katalogach i opublikowane teksty są widoczne w katalogach związanych z pozycjonowaniem. Nie są widoczne dla użytkownika, widziane natomiast są przez roboty google dlatego Państwa monitoring nie widzi tego. Są one celowo zaślepione ze względów bezpieczeństwa " xD
Made my day!!! Co o tym myślicie, o co mam się zapytać, żeby wyszło, że Ci ludzie robią mnie w ch... ???
#seo #pozycjonowanie #internet
@mrooczilla:
Linki sprawdzaj nie przez SC (najczęściej z kilkutygodniowym/miesięcznym opóźnieniem wchodzą), a przez
narzędzia do sprawdzania backlinków, typu choćby wymieniony w wątku Ahrefs.
Najbardziej wiarygodną liczbę BL dostaniesz, gdy zrobisz zrzuty z kilku narzędzi do sprawdzania BL za jednym zamachem, zrobisz filtrację duplikatów (np. w arkuszach standardowo, bądź na inny preferowany sposób).
Na 80 procent nie robią cię w trąbę i naprawdę mają poukrywane zaplecza, co w sumie nie jest niczym niezwykłym =)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora