Wpis z mikrobloga

@Segr3gator: Ten koleś co stworzył maszynę (zegarmistrz? :D) pytał go jak wygląda przyszłość, a odpowiedział, coś w stylu, że ma nadzieję ją zmienić

Ogólnie Noah mówił Bartoszowi, że Jonas myśli, że zamknie przejście, a tak naprawdę otworzy nowe
Ogólnie Noah mówił Bartoszowi, że Jonas myśli, że zamknie przejście, a tak naprawdę otworzy nowe

@Raziel92: ale będąc Jonasem z przyszłości wiedział przecież czym to się skończy. Więc skłaniam się ku teorii, że wie co robi, a to Noah nie do końca ogarnia co się dzieje. ;p
ale będąc Jonasem z przyszłości wiedział przecież czym to się skończy. Więc skłaniam się ku teorii, że wie co robi, a to Noah nie do końca ogarnia co się dzieje. ;p

@Krupier: ja mam teorię że młody Jonas nie wie do końca czy "stary" Jonas zrobił to co chciał zrobić,raczej mysli że mu się nie udało i dlatego cały czas w pętli popełnia ten sam błąd próbując niby zamknac przejscie.Noah to
@Krupier: sugerowałem sie tym momentem kiedy Bartosz mówi Noahowi w samochodzie że sprawdziło sie wszystko to co przewidział. Ja myśle że Noah to po prostu przezył i wiedział co sie stanie,dlatego mógł dokładnie opowieziec Bartoszowi co będzie. Druga poszlaka to skąd Noah wiedział dzwoniąc na komórkę rudego zaginionego chłopaka że akurat Bartosz w tym momencie będzie miał ją przy sobie? Bo to przezył sam...( ͡ ͜ʖ ͡