Aktywne Wpisy

Teuvo +53
ostatnio jak chodziłem po lesie i gadałem do siebie podsumowując życie to doszedłem do wniosku że jednak zbyt surowo siebie oceniałem i jednak wcale nie tak źle zagrałem tymi kartami które dostałem bo chociaż niektóre były dobre to była też cała masa tych złych i niewiele więcej dało się zrobić

Hortennsia +23
Oglądałem kiedyś Amandę od #kiszak i pysznych ziemniaczków. Na początku robiła fajne cosplaye do streamowanych gier.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
źródło: temp_file8491422774735353148
Pobierz

Z powodu dużej ilości chętnych aktywacja konta może potrwać do dwóch tygodni.
Aktualny limit to 8 PRE / dzień co przy obecnym kursie daje ~ 1,5 USD.
Za jedno wyszukiwanie dostajesz 0,25 PRE
Po więcej aktualności zapraszam na Telegrama - https://t.me/presearch
#kryptowaluty #presearch
#kryptoreklama ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_NIwC5pp2ZTqzPoLYdr6EQWF9C570QyQ8.jpg
PobierzUkryta w komentarzu - może nikt się nie skapnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_n4y5OqkIExxDZQ4g3k8n1NK4TX8oxTpL.jpg
PobierzLubie ten projekt i myślę, że w przyszłości będzie to świetna alternatywa dla Google. Kupiłem też tokeny w pierwszej puli i im więcej ludzi będzie używać Presearch tym więcej tokeny będą warte.
Tak się teraz zastanawiam...
Po co mi to było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_9x6r40i7dmp81aP1o3G56KKiSv2Eo2eD.jpg
PobierzCzy między wyszukiwaniami wymagany jest odstęp czasowy? Czy mogę szybko wyklikać zapytania i mieć to z głowy aż do nastepnego dnia ?!
Nawet nie wiesz kiedy zlatuje. Używasz google tak samo jak normalnie i tokeny wpadają
źródło: comment_GCEnEcaDotCEuGwj8odVAUgmhsmvGSKr.jpg
Pobierz