Aktywne Wpisy

Po jakim czasie od założenia konta zacznę mieć pomarańczowy nick ?
labelle +2
Jestem na diecie 1800 kcal od lutego. Niestety, ale jak nie ćwiczę to waga nie spada, w tym czasie schudłam jakieś 8kg. Bez ćwiczeń waga waha się, raz więcej, raz mniej. Ostatnio zauważyłam, że gdy jem trochę więcej, nie trzymam sztywno kcal to moja waga jakby rusza się delikatnie w dół. No teraz w weekend byłam na wyjeździe, gdzie dużo jadłam, przekąski, ciasta itd i po wyjeździe dzis rano odnotowałam tylko 200g

źródło: comment_kXDwFEUMdMqTZjND0C6ud3WvGtyW7BRc.jpg
PobierzPowołujesz do życia nowych ludzi, by zaspokoić własne, egoistyczne potrzeby i sprawić sobie przyjemność. Kant by płakał, egzaltowana bulwo.
Powody do rozmnażania? Nie planuję, bo to zwyczajnie niemoralne. Rozważam przysposobienie za kilka lat.
@DylematyMoralne: No właśnie z tego co widać, to średnio rozumiesz innych, a wręcz przeciwnie, jesteś w tym beznadziejny. Nawet nie chodzi o empatię, tylko brak logicznego wyciągania wniosków i patrzenie na wszystko przez pryzmat siebie.
Komentarz usunięty przez autora
@DylematyMoralne: Nie, bo niedobrze mi się robi jak czytam takie bzdurne posty jak twoje. To by była strata czasu, bo jesteś z góry nastawiony na to, że twoja prawda jest najtwojsza.
A napisałem to tylko po to, żeby ktoś czasem nie wziął tego bełkotu na poważnie.
Rozwiń to z łaski swojej.
@DylematyMoralne: Wiem, że cię to w-----a, bo nie możesz się pokłócić. Ale nic z tym nie zrobisz. Pogódź się z tym. Są rzeczy na świecie, nad którymi nie masz kontroli, ludzie którymi nie można manipulować i wiele innych podobnych nieprzyjemności dla internetowych trolli.
źródło: comment_fe30UTLozj9czaqV2GqV7nx983fUmz6d.jpg
PobierzPolecam [tę](https://global.oup.com/academic/product/better-never-to-have-been-9780199549269?cc=pl⟨=en&) lekturę.
Ps. Ja mam siły jedynie na 1h dziennie kreatywnej zabawy z dzieckiem, pozostale 23h unikam tego jak ognia.