Mirki w nocy urodziła mi się córka. Nawet lekarz był przesadnie miły bo stwierdził, że daje jej 10 punktów, a na moje to takie max mocne 6/10. #chwalesie #heheszki
@Micho_master: 25 lat? Ja swoje dzieci po maturze wywalam z domu :D A nieprzespane noce to raczej do ok 2-3 lat, różnie bywa. @zasypiam w sumie Twój nick przez parę lat będzie mocno nieaktualny ;)
@Jestem_tu_zielony: Koleżko ale to córka ( ͡°ʖ̯͡°) Tak do 10 roku życia nie da się wyspać, a po 10 roku życia to spać nie będzie jak zaczną się nią interesować niebiescy.
@Jestem_tu_zielony: pewnie jak będą homoskesualistami, to nie będziesz sie do nich odzywał i nie przyjmiesz tego na klate, hmm ? Gardze takimi ludźmi jak ty, nie powinieneś się rozmnazać człowieku, naprawdę dzieci Cię znienawidzą.
@Monolog2: Dziekuję, już doskonale wiem. Od 8 lat przeglądam wykop i zawsze ich olewałem, ale teraz przekonałem się o ich skrajności. Dodałem na czarno, ale nie lubię jak ktoś mi jakieś bzdury opowiada niezgodne z rzeczywistością i oderwane z kontekstu. Pewnie zwykły piwniczak siedzący z rodzicami, bez kobiety, bez perspektyw, bez doświadczenia i podbudowuje się w internecie.
@Jestem_tu_zielony: Raczej młody gniewny tzn. buntownik przekonany o swojej wyjątkowej indywidualności, nienawidzący swoich rodziców za to, że nie potrafią go zrozumieć itp. itd.
@Dariel: No chodziło mi o powiązanie wszystkich tych cech, a nie jedną poszczególną :) Poza tym masz wpisy w normalnych tagach ;) @MinnieMouse0 alimenty? komu? Dorosłym dzieciom? Zaznaczam, że to był żart i chodziło mi o to, że zasugeruję im dobrowolne wyjście z wygodnego k--------a, by poznali życie, a nie utrzymywać ich. Jak będą chcieli na studia to niech dorabiają, ja mogę im dawać co miesiąc kasę taką, jakby
@zasypiam w sumie Twój nick przez parę lat będzie mocno nieaktualny ;)
Komentarz usunięty przez autora
@Micho_master: mam parkę i nie widzę różnicy jak na razie przy 2 latkach :)
@Jestem_tu_zielony: Jak ich wywalałeś?
@MinnieMouse0 alimenty? komu? Dorosłym dzieciom? Zaznaczam, że to był żart i chodziło mi o to, że zasugeruję im dobrowolne wyjście z wygodnego k--------a, by poznali życie, a nie utrzymywać ich. Jak będą chcieli na studia to niech dorabiają, ja mogę im dawać co miesiąc kasę taką, jakby