Wpis z mikrobloga

Obłudnik obłudnikiem ,ale wpisy tutaj "gruby do pracy zasuwaj na etat" są śmieszne. Większość widać od dziecka ma tłuczone ,że trzeba grzecznie chodzić do pracy 40h / w tygodniu. Gruby ma biznes i nie gadajcie mu "idź do roboty" on sam sobie jest szefem. Biznes może mało moralny ,bo polegający na pokazywaniu swojej meliny i wyzywaniu matki ,ale jak widać na takie coś jest popyt.
#danielmagical
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@odyn88: po prostu można zarabiać inaczej ,niż tylko chodząc do pracy :) Ale mało kto o tym myśli ,bo większość od małego jest wychowywana na dobrych pracowników ,a nie przedsiębiorców.
  • Odpowiedz
@lucaa Mało moralne jest zarabianie na biednych polskich rodzinach. Wiesz co roku podwyższasz takim czynsz za kamienice twoich przodków. Gdyby nie to że sprzedałem dusze diabłu to by mnie zjadły wyrzuty sumienia ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@lucaa: zrozumaiłbym, gdyby dotacje były tylko z paypal i innych gdzie wiek jest potwierdzony ale we wiekszosci jest to najzwyczajniej naciaganie dzieciaków na sms za 3zł, ktorzy pod koniec dnia leca do mamy i 'mame dej na doladowanie'.. z doroslych frajerow dotujacych tego buca mozna bylo by sie posmiac
  • Odpowiedz
@szuu: starszych ludzi frajerzy też naciągają na jakieś "umowy na prąd" ,albo "zestaw garnków" smutne ,ale co zrobisz. tak jak pisałem sa biznesy mniej i bardziej morlane
  • Odpowiedz