Wpis z mikrobloga

Na MZ (muscle-zone.pl) obniżono cenę alpha GPC od Hadesa do 99 PLN (60 tabletek po 300 mg) (wcześniej 119, a wcześniej jeszcze 139 PLN). Chyba taniej nigdzie nie ma - a zajebisty to dodatek do kawy/kofeiny.

Dodatkowo z BORSUK05 - 5 % taniej.

Z ciekawostek od 20 grudnia dostępna będzie agmatyna w super cenie. Od od stycznia Game-Over, w którego recepturze maczałem palce oraz Brain Fuel 2.0.

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #suplementy #mikrokoksydeals #fullborsukworkout
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Kasahara czyli jak sprzedac choline (w aptece jakies 8zl) za k---a 99zl z agresywnym opakowaniem i nazwa. Zajebista oferta mirek, naprawde.
  • Odpowiedz
@Shiv: No dobrze, widzę, ze na tylko takim poziomie można dyskutować a z chęcią właśnie chciałem się rozpisać :(. Nie no Mirku kochany. To nie to samo i cena jest bardzo okazyjna. Ciężko porównać wodorocytrynian do alfosceranu czy nawet cdp (cytykolina). Opisywany przez Ciebie wodorocytrynian jest najbardziej okej, jeśli chodzi nam o poprawienie enzymów wątrobowych - wtedy należy go wybrać i zapłacić taniej, jednak nie będzie miał zastosowania kognitywnego. To
  • Odpowiedz
@Kasahara: Zdziwiłbyś się, gdybyś porównał przyswajalność chlorku magnezu do jego chelatów. Najlepsze jego formy to cytryniany i mleczany. Chlorek też daje radę.
  • Odpowiedz
P.o. 400 mg 2–3 ×/d (zwykle 400–800 mg rano i 400 mg po południu). W razie wystąpienia nudności rozważyć zmniejszenie dawki.

Źródło

Więc de facto opakowanie wystarczy na 15 dni. Pomijając fakt, że dla osoby +100 kg należało by zwiększyć dawkę do okło 1500-1600mg/d.
@Kasahara: W porównaniu do GLIATILIN (chyba na receptę) cena jest spoko.
  • Odpowiedz
GLIATILIN

@JanuszAndrzejNowak: Tak, cena będzie podobna. Wszystko zależy od zastosowania, ja osobiście dodaję do stacku przedtreningowego 300-600 mg, aby skontrolować rzeczy działające na dopaminę wyrzutem acetylocholiny. Mało kiedy jest sens stosowania w takim celu alpha gpc codziennie. Opisywanie dawkowanie tj. do 1500 mg/dzień to raczej dla osób z Alzheimerem
  • Odpowiedz