Wpis z mikrobloga

@TiIa: Nie chce się czepiać, ale spróbuj następnym razem krócej smażyć krewetki - 2-3min im absolutnie wystarczy, a 8 min + duszenie to zdecydowanie za długo. Wygląda pysznie!
  • Odpowiedz
Bardzo ładnie. Polecam Panią kucharkę @TiIa, byłem, zdarzyło się, widziałem i nie tylko. ;)

Wyczuwam wpis odwetowy dzisiaj lub jutro wieczorem - przewiduję, że uderzenie nadejdzie ze stolicy. XD
  • Odpowiedz
  • 0
@Timcampy @Peter_Mountain dzięki za troskę, ale wyszły idealnie. Jak gotuje to wszystko robię na oko. Może trzymałam je krócej na patelni, po prostu nie pamiętam. Ale były soczyste, absolutnie nie gąbczaste :) To tak jak z ryba, kalmarami, mulami i każdymi innymi stworzonkami wodnymi. Nie można przesuszyć na patelni albo za długo piec, bo wiór się robi albo gąbka.
  • Odpowiedz