Aktywne Wpisy

trevoz +258
Czy to prawda, że Hanna Rudnicka pracująca jako Sales Executive SMB w Glovo na codzień stosuje tzw. "mikrofeminizm" polegający na dyskryminacji płciowej względem mężczyzn?
Pytania otwarte do firmy Glovo:
Czy jest to zgodne z Code of Conduct w Glovo?
Czy teksty w stylu "wal sobie (konia) sam w pokoju" albo "wystarczy że istnieje, to właśnie robię dla mężczyzn" płynące z ust waszej pracownicy jest czymś co jest zgodne z wizją waszej firmy?
Pytania otwarte do firmy Glovo:
Czy jest to zgodne z Code of Conduct w Glovo?
Czy teksty w stylu "wal sobie (konia) sam w pokoju" albo "wystarczy że istnieje, to właśnie robię dla mężczyzn" płynące z ust waszej pracownicy jest czymś co jest zgodne z wizją waszej firmy?
źródło: c680e702af5228f48d21eb276fd1510ca07ecc4a5b4d8e9ad39c9be4ff2a733e
Pobierz
PanMaglev +2

Da się zrobić tak, że masz artykuł na swojej stronie i publikujesz jego odpowiednik na FB, a następnie komentarze się synchronizują (jak ktoś napisze komentarz na stronie - to pojawi się pod artykułem na FB i odwrotnie - jak ktoś skomentuje na FB to pojawia się komentarz na stronie).
Jeżeli o to Ci chodzi - to się da. Będziesz
Ale właśnie zauważyłem, że Facebook rezygnuje z mirroringu :(
to chyba na ten czas lepiej używać disqus czyż nie?
W drugą stronę mi to jakimś cudem działa, bo posty na fb są mirrorowane na stronę, ale ze strony na fb już nie -.-
@davidero69: To już zależy od grupy Twoich użytkowników. Np. weźmy portal miejski, który powstał jako nakładka na fanpage. (kojarzysz, te stare zdjęcia, nieznane miejsca w danym mieście itp.). Wiadomo, że w takim wypadku żal nie skorzystać z komentarzy FB, bo użytkownicy są z tym portalem związani.
Zazwyczaj podobnie z młodymi. Zauważ, że do pisania komentarzy mając system FB potrzebne jest
Jeżeli tak to przede wszystkim ochrona antyspamowa, większe zaangażowanie użytkowników (część ekspertów "buduje" swoją autentyczność poprzez profil na Disqus i jego historię, zmniejszenie liczby pól potrzebnych do uzupełnienia), uniwersalny interfejs, który jest znany (w systemie takim jak WP trzeba np. zawsze sprawdzać, czy akurat na tym blogu komentarze są wyświetlane od najnowszego do najstarszego czy odwrotnie).. Można też bardzo