Wpis z mikrobloga

Czy jest szansa na pracę ~3.5k netto w Lublinie. Skończone studia-energetyka, brak doświadczenia. Na początek wystarczy mi 2,5k ale z perspektywa wzrostu wynagrodzenia.

#kiciochpyta #praca #lublin
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 19
@kayleigh1507 strasznie dużo. 700 na pokój, 600 na jedzenie, 100 leki, 100 miesięczny MPK, 100 żeby wpaść do rodziców, 200 wyjść do ludzi, 150 jakieś ciuchy. Po 5 latach studiów i 4 technikum jestem w stanie odłożyć 550, a gdzie myślenie o rodzinie, o życiu a nie wegetacji, mieszkaniu...
  • Odpowiedz
@Niewinnyk: Można było pracować przez 5 lat studiów, to by było i doświadczenie, i lepsza pensja. Nie mówię, że ta pensja jest duża, tylko że jest spora dla kogoś, kogo trzeba będzie kilka miesięcy uczyć wszystkiego.
  • Odpowiedz
@Rudyzzadupia: Nie, może nabrać doświadczenia i piąć się wyżej, także w innych firmach. Nie moja wina, że Lublin to nie jest dobre miasto do zaczynania kariery z ambicjami na 2,5k na wejściu przy zerowym doświadczeniu.
  • Odpowiedz
Na początek wystarczy mi 2,5k ale z perspektywa wzrostu wynagrodzenia.

@Niewinnyk: da rade, moja dziewczyna tyle dostała na start bez doświadczenia. Mój znajomy dostał ponad 3k zaraz po studiach ale dobrze zna sie na elektryce.

gdzie te 3k naprawdę nie wielu ma w lbn

@Borntobefit: a nowe mieszkania w blokach kupują za...?
  • Odpowiedz