Wpis z mikrobloga

Mirasy i nadszedł ten czas, żebym i ja się pochwalił moją paczką z #wykopoczta ( ͡° ͜ʖ ͡°) Była to moja pierwsza edycja, ale już wiem że na pewno nie ostatnia :)

Moim tajemniczym Mikołajem, a raczej Pani Mikołaj była @paulinsien ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dziękuję Ci bardzo za wspaniałą paczuchę i wybacz że musiałaś tyle czekać na wpis, ale tak już u mnie to jest, że bardzo długo zbieram się za pisanie :)

Smsa, że paczka jest już do obioru dostałem 6 grudnia ok 12... czyli ostatnie 4h w pracy ciągły się jak pełne 8 godzin. Po pracy pierwsze co to myk do paczkomatu, cyk wpisuję kod i paczka jest już moja :)
Po powrocie do domu od razu zabrałem się za jej otwieranie i pierwsze na co trafiłem to list, ale ale nie byle jaki, a napisany odręcznie kilkustronicowy list z przyklejonym mnóstwem malutkich oczek (ʘʘ). Okej to zabieram się za czytanie. Pierwsze co zauważyłem to, że trafiłem na Mirabelkę... WOW czyli jednak są kobiety na wykopie :P Na wstępie napisałaś kilka słów o sobie – nie będę ich tutaj przytaczał, ale powiem tylko, że życzę Ci powodzenia i wytrwałości w pisaniu, bo aż za dobrze wiem jak to wygląda :)
Następnie był opis paczki. Tutaj też nie będę się rozpisywał, bo wszystko co dostałem widać na zdjęciach. Powiem tylko, że crème de la crème całej paczki były ręcznie malowane kubek i talerz z lennyface ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) unikat rarytas jedyny taki na wykopie #pdk

Podsumowując, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję @paulinsien za wyśmienitą paczkę (kot też dziękuje, bo do dziś oblega pudło i nie chce oddać :p). Wszystkie prezenty trafione w 10 więc mikołaj w tym roku był bardzo, bardzo udany :)

Pozdrawiam
Darktek - Mirasy i nadszedł ten czas, żebym i ja się pochwalił moją paczką z #wykopoc...

źródło: comment_gDhHs4Wuvt7BBhD8StGOA1WYNGiFI0j1.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach