Aktywne Wpisy

krucjan +574
W końcu wszystkie formalności dopięte i przesiadam się na nowe auto, c-elysee z 2014r 🥰
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
źródło: temp_file9112710770260694639
Pobierz
luke-dolla7 +316
Pani redaktur my podpisali, ale my umowy nie czytali odcinek 2137
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
źródło: temp_file1818932681366771221
Pobierz

na szczęście kopia została uwieczniona na web.archive.org ( ͡º ͜ʖ͡º)
Znalezisko: https://www.wykop.pl/link/4054693/hold-dla-premier-beaty
"Wiele osób porównuje Panią Premier Beatę Szydło do Margaret Thatcher. Dla wielu do niedawna wykluczonych Polaków to porównanie nie wystarczy. Premier Beata Szydło stała się wielkim dobrodziejem, bo nie tylko ikoną (...) Prowincja, osiedlowe bloki, jeszcze niedawno najbardziej wykluczeni społecznie ludzie żywili się upolowanymi psami. To biedne południe Polski."
#heheszki #polityka #polska #neuropa #bekazprawakow #dobrazmiana #bekazpisu #mikroreklama
źródło: comment_nInU5Uzm2xQcwmFEAf4DpmEqQb6jwBd8.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @pk347 @szarzujacyzajaczek @tomyclik @raf124 @JanuszKek @adam2a @k1fl0w @Xianist @falszywy_prosty_pasek @havermeyer @chanelzeg @Lipathor @prawa_reka_sorosa @Wotto @32andu @PabloFBK @zirytowana_plaszczka @Greg36 @Kempes @Lukardio
Komentarz usunięty przez autora