Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +362
Boroborro +28
Robię pulpeciki mięsne z Ikea i w środku znalazłem takie coś, co to jest? XD wygląda dość dziwnie, brudzi bardzo palce ale nie pachnie jakoś intensywnie bo jest zamrożone jak widać. To normalny składnik tych pulpetów? XD czy pisać do ikei. W komentarzu drugie foto #zakupy #ikea #jedzenie #pomoc #pytanie #polska #dieta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

![[Wykop Efekt] Ratownik medyczny potrzebuje pomocy w powrocie do zdrowia.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ae1e821df894b23bec1059832a044bf273f53a02ef22231393059956ef6503c6,q80.jpg)

Właśnie zaczynam świętować miesiąc odkąd rzuciłem moje uzależnienie jakim były gry online. Moi rodzice gdyby o tym wiedzieli, pękaliby z dumy, że w końcu po tym jak komputer zmarnował mi życie, w końcu staje na nogi. Teraz wystarczy czekać.
Według mojej rodziny i otoczenia, powinny teraz się rozwiązać wszystkie moje problemy: w końcu znajdę pasję, wrócę na studia, będę szczęśliwy, a dziewczyny same będą mnie zagadywały na ulicy.
Minął miesiąc, żadna z tych rzeczy jeszcze się nie wydarzyła, ale ja jestem cierpliwy, więc czekam dalej.
Niech każdy wie, że rzuciłem i staje na nogi! A porozwalane butelki po alkoholu, oraz niedopałki papierosów w moim mieszkaniu, będą tego żywym przykładem.
hehehehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
hehehe
hehe
#przegryw #depresja #feels #stulejacontent #niebieskiepaski #odwyk #tfwnogf #gownowpis #oswiadczenie #heheszki
to samo tutaj ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Musimy być bardziej cierpliwi!!! Moi rodzice mówili, że gry odpowiadają za wojny, gwałty, morderstwa, stulejkę, niż demograficzny, trolli w internecie. Po prostu dłużej musimy czekać, aż skutki uzależnienia zejdą. A w tym czasie zapiję się na śmierć, bo lepszy syn alkoholik niż syn gryonlineholik.