Wpis z mikrobloga

Mirki, pijcie ze mno kompot. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Właśnie zaczynam świętować miesiąc odkąd rzuciłem moje uzależnienie jakim były gry online. Moi rodzice gdyby o tym wiedzieli, pękaliby z dumy, że w końcu po tym jak komputer zmarnował mi życie, w końcu staje na nogi. Teraz wystarczy czekać.

Według mojej rodziny i otoczenia, powinny teraz się rozwiązać wszystkie moje problemy: w końcu znajdę pasję, wrócę na studia, będę szczęśliwy, a dziewczyny same będą mnie zagadywały na ulicy.

Minął miesiąc, żadna z tych rzeczy jeszcze się nie wydarzyła, ale ja jestem cierpliwy, więc czekam dalej.

Niech każdy wie, że rzuciłem i staje na nogi! A porozwalane butelki po alkoholu, oraz niedopałki papierosów w moim mieszkaniu, będą tego żywym przykładem.

hehehehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
hehehe
hehe

#przegryw #depresja #feels #stulejacontent #niebieskiepaski #odwyk #tfwnogf #gownowpis #oswiadczenie #heheszki
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SzalonyAndrzej:
to samo tutaj ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Musimy być bardziej cierpliwi!!! Moi rodzice mówili, że gry odpowiadają za wojny, gwałty, morderstwa, stulejkę, niż demograficzny, trolli w internecie. Po prostu dłużej musimy czekać, aż skutki uzależnienia zejdą. A w tym czasie zapiję się na śmierć, bo lepszy syn alkoholik niż syn gryonlineholik.
  • Odpowiedz