Aktywne Wpisy

Jailer +395
Krótka piłka - do rozdania mam Kingdom Come: Deliverance Royal Edition na Steam. Losowanie jutro o 21.
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
źródło: image
Pobierz
Sakad +60
#demografia #zwiazki #rodzicielstwo #spoleczenstwo
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?

- zostało wydane PHP 7.2
- zostało wydane Symfony 4.0
Przedwczoraj:
- został wydany PhpStorm 2017.3
#php #symfony #symfony4 #phpstorm #webdev #programowanie
@soso: po prostu dorzucili generowanie ostrzeżenia jeśli próbujesz wykonać liczenie na czymś "niepoliczalnym". Wcześniej zwracał wynik bez ostrzeżenia.
Komentarz usunięty przez autora
@jacekk001: programiści zwykle są zakompleksieni ponieważ prócz kodzenia (które 99% społeczeństwa nie obchodzi) niczym innym nie potrafią zaimponować, takie życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wiktor12348: Javy bym nie mieszał, bo PHP sporo idei z niej czerpie i jeszcze im się oberwie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Doomnewsuit: Ja p------ę, następny. Zaproponuj i rozpropaguj inną nazwę albo nie marnuj Internetu na takie pierdoły. Już od stu lat wszystko się wrzuca hurtem do 'programowania' bo nie ma sensu się tu rozczulać i analizować jak dokładnie jest przetwarzany kod.
edit: Wikipedia mówi, że to programowanie, więc shut the fuck up :P