Ciekaw jestem jaka różnica w wydajności Symfony 4 w porównaniu do Symfony 3.
@soso: po prostu dorzucili generowanie ostrzeżenia jeśli próbujesz wykonać liczenie na czymś "niepoliczalnym". Wcześniej zwracał wynik bez ostrzeżenia.
@Jare_K: @harry-potter: e tam, niech sobie mówią co chcą, co miesiąc dostaje wypłatę ( ͡°͜ʖ͡°) koledzy z javy, asp, ruby czasem zazdroszczą albo przynajmniej się nie wywyższają
@Doomnewsuit: czujesz się lepszy czy co? te gównoburze o to co jest programowaniem ,a co nie są żałosne. Programowanie to praca jak każda inna, a nie żadna ideologia
czujesz się lepszy czy co? te gównoburze o to co jest programowaniem ,a co nie są żałosne.
@jacekk001: programiści zwykle są zakompleksieni ponieważ prócz kodzenia (które 99% społeczeństwa nie obchodzi) niczym innym nie potrafią zaimponować, takie życie ( ͡°͜ʖ͡°)
@Doomnewsuit: Ja #!$%@?ę, następny. Zaproponuj i rozpropaguj inną nazwę albo nie marnuj Internetu na takie pierdoły. Już od stu lat wszystko się wrzuca hurtem do 'programowania' bo nie ma sensu się tu rozczulać i analizować jak dokładnie jest przetwarzany kod.
edit: Wikipedia mówi, że to programowanie, więc shut the fuck up :P
#rosja #ukraina Co wam zrobiła Rosja personalnie? Zapraszam do dyskusji ;). Chciałbym przeczytać choć jeden komentarz, gdzie ktoś poczuł się skrzywdzony przez Rosjan.
- zostało wydane PHP 7.2
- zostało wydane Symfony 4.0
Przedwczoraj:
- został wydany PhpStorm 2017.3
#php #symfony #symfony4 #phpstorm #webdev #programowanie
@soso: po prostu dorzucili generowanie ostrzeżenia jeśli próbujesz wykonać liczenie na czymś "niepoliczalnym". Wcześniej zwracał wynik bez ostrzeżenia.
Komentarz usunięty przez autora
@jacekk001: programiści zwykle są zakompleksieni ponieważ prócz kodzenia (które 99% społeczeństwa nie obchodzi) niczym innym nie potrafią zaimponować, takie życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wiktor12348: Javy bym nie mieszał, bo PHP sporo idei z niej czerpie i jeszcze im się oberwie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Doomnewsuit: Ja #!$%@?ę, następny. Zaproponuj i rozpropaguj inną nazwę albo nie marnuj Internetu na takie pierdoły. Już od stu lat wszystko się wrzuca hurtem do 'programowania' bo nie ma sensu się tu rozczulać i analizować jak dokładnie jest przetwarzany kod.
edit: Wikipedia mówi, że to programowanie, więc shut the fuck up :P