Aktywne Wpisy
saji +84
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
bylem_zielonko +166
Jak to było? "Nareszcie koniec 'upałów'"?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Niech mu nikt nie mówi, że takim samochodem 5-osobowe rodziny jeździły przez całą Polskę na wakacje XD
#film #motoryzacja #tomhanks
Komentarz usunięty przez autora
A tutaj po wpisaniu hasła "Warszawa" i wejściu w pierwszy link
http://www.um.warszawa.pl/aktualnosci/start-teleopieki-dla-senior-w-w-warszawie-0
Start teleopieki dla seniorów
https://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/powiedziec-komu-czy-dla-kogo;9999.html
To, że jest to brzydkie sformułowania i trochę bez sensu już ustaliliśmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sing: Do dzisiaj nie wiemy jak to zrobił, ale ojciec mojego kumpla kaszlakiem przywiózł maszynę stolarską.
Waży ponad pół tony i niby wsadził ją do środka bez rozkręcania na części pierwsze.
Tom Hanks ma małego fiata ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Mianowicie Tom Hanks powiedział, że kiedy pierwszy raz zobaczył to małe auto pomyślał, że musiał być to doskonały, mały, kompaktowy samochód dla młodej osoby w bloku komunistycznym. Dopiero później dowiedział się, kiedy historia z fiatem zaczęła się rozwijać, że w latach 90 całe rodziny podróżowały tymi autami poza granicę kraju np. do Czechosłowacji. Ponadto dodał, że takich historii jest mnóstwo i zapewne każdy, kto posiadał malucha, ma jakąś do opowiedzenia.
No, ale najlepiej wyrwać kilka słów z całej wypowiedzi i nabijać się ze wszystkiego.
A piwniczakom na wykoppeel już pękają dupska bo po pierwsze jak to dostał za darmo przecież taki bogaty jest mógł sam sobie kupić. Po drugie, wcale nie chciał tego malucha tylko wcisnęli mu go na siłę. Po trzecie, o Polsce dobrze mówią, a po co to komu? Lepiej wrócić do użalania się
Mam kumpla który nie chodził kuzynowi za małego do sklepu a chodził dla kuzyna do sklepu.
Albo kiedyś dla mamy powiedział że jej coś zrobi a potem dla niej nie zrobił.
Dla kogoś z po za Waszego regionu to jest bolesne. Powiedział mediom a nie dla mediów. Kupił mamie sól w sklepie a nie dla mamy kupił sól w sklepie,