Aktywne Wpisy
Pan_Slon +59
Moja była żona w tajemnicy wyjechała z dziećmi…nie wiem gdzie, ona nie chce nic powiedzieć, dziadek jakieś bzdury opowiada.
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Doki Doki Literature Club trudno jest oceniać w kategoriach jego gatunku. Nie jest to dobry dating sim – jest sztampowy do bólu, przewidywalny i szybko potrafi znużyć. To typowa visual novel, która jednak nie posiada wystarczająco oryginalnej historii, czy ciekawych postaci, by przykuć do ekranu na wiele godzin. Może to powodować, że wiele osób odrzuci je, nim zdoła dotrzeć do sedna gry.
Recenzja gry Doki Doki Literature Club
#recenzja #gry #visualnovel #grypc #pcmasterrace #dating #steam
@NieTylkoGry: Którym jest...?
@Radziox: tag, który chcesz wrzucić na czarno w tym przypadku to #visualnovel
Gdzie wy #!$%@? macie tutaj anime? To jest gra. O wolfensteina też będziecie się srać, ze nie jest otagowany #niemcy #polityka?
A jak Dooma trzeba #!$%@? tagować? #chrzescijanstwo? #pieklo?