Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Czy zmiana nazwiska po ślubie jest ważna? Ⓘ
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –

Dla przypomnienia:
1) Po zapisaniu się na jakiś kurs jest on na koncie dożywotnio czyli do czasu usunięcia Udemy.com
2) Kupony mają ograniczenie czasowe i/lub ilościowe. Dotyczy to również "kursów darmowych bez kuponów" - w dowolnym momencie kursy te mogą stać się płatne. Chcesz mieć jakiś kurs, to zapisuj się jak najszybciej. Smęty typu "a teraz jest płatne" ignoruję. Widocznie byłeś/byłaś za wolny/wolna.
3) Tak, śpię. Czasem nawet za dużo!
Nie chcesz pominąć żadnego wpisu? Obserwuj tag #kursyudemy i zapisz się do wołania: LINK
Zrobiłeś/zrobiłaś jakiś kurs? Oceń go w tagu #oceniamyudemy
Kursy darmowe z kuponami (-100%):
Automate the Boring Stuff with Python Programming - nowy kupon dla tych co się ostatnio spóźnili
Building a TodoMVC Application in Vue, React and Angular
300+ Questions: Mastering the IOS Technical Interview
Complete Alibaba Business Setup: From Zero To Hero
Forex Automated Training With Software
Jumpstart in Linux with Command Line + Python
Lean Management: Reduce waste and boost efficiency
Kursy darmowe bez kuponów:
Apache Sqoop for Certifications - CCA and HDPCD
Case Study: How we made 500 with 30 USD
An Introduction to VIM editor
Graph/ Network Data Visualization and Analysis with yEd
Learn iOS 11 and Swift 4 in 14 Days Flat
RPA - Automation Anywhere ( Developers & Testers)
------
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_Fis0CCbhIlkcHbvx8kbbb20HIdBRS549.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen