Wpis z mikrobloga

@Hugenot111: Aaaa k---a. Przedwczoraj na FB, na jakimś biznesowym profilu toczyłem dyskusję z Januszami i Grażynami na ten temat. Wszyscy popierali ten zakaz, ale co najlepsze - mają kilka cech wspólnych:
- Grażyny mają FB zawalone zdjęciami z bachorami
- Wiek wszystkich popierających i atakujących inne zdanie o tym to średnio 35+
- Wszyscy wychowywali się w czasach PRL-u
- Nie potrafią podać żadnych argumentów, przechodzą od razu do personalnych ataków, patrzą tylko na własną
  • Odpowiedz
Jak to czytam to beka z was. Od razu mówię, że nie jestem zwolennikiem tej ustawy. W krajach Z A C H O D N I C H obowiązuje zakaz handlu w niedzielę, a jakoś żyją i mają się dużo lepiej niz my ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@PolskiEdek No nie wierzę xD
Mirku, daj mi wiare, mniej więcej wiem jak wygląda podział partii politycznych:) Używam tagów tak jak są najczęściej używane, Czyli tak jak wyjaśniłem to wyżej:)
  • Odpowiedz
@Hugenot111: Ja jebię, piszę z kolesiem który jest totalnym inwalidą wypoku, zresztą umysłowym, dla którego rozróżnianie lewicy i prawicy stanowią popularne tagi na wykopie. Masz wiedzę jakąkolwiek poza memami i wypokiem? Dla przykładu to jest lewica https://pl.wikipedia.org/wiki/Socjalizm, przeciwieństwem jest prawica( kapitalizm). Masz kolego problemy z myśleniem i samym sobą zapewne też, życie i wiedza to nie wypok. Trochę motzno cię poniosło...
  • Odpowiedz
@Hugenot111: Nie trolluję, naprawdę nie rozumiesz. Aż mi przykro że nie rozumiesz. Naprawdę jesteś aż tak głupi? Jak wpiszesz #gownowpis to mnie nie interesuje i mam to w d...I to twoje debilne xD. Przykrozja i żenua. Wypok to nie wiedza, tylko opinie- nie rozumiesz?!!!
  • Odpowiedz
  • 0
@Puter Przykrozja, żenua... Śmierdzi trollem lub idiotą. Jedno z dwóch, to jest pewne.
Kolego, jeśli nie rozumiesz jak używane są tagi na wykopie, cóż, to nie moja wina.
Ja Ciebie nie obrażałem, nie zwracałem się do Ciebie a Ty mi grozisz pobiciem za złe, Twoim zdaniem, tagi.
Zastanów się nad tym co piszesz bo już nawet nie mam siły na te moje 'xD' (Panie dojrzały)
  • Odpowiedz
Trzeba być złośliwym i czerpać radość z tego ,że januszy "galeryjnych" d--a będzie piekła ( ͡º ͜ʖ͡º). Ja taki jestem, przez klientów jacy przychodzą w niedziele. Są to w większości roszczeniowe mendy chowające się cały tydzień i wychodzące właśnie w niedziele. Spokojnie jednak przyjdzie nowy rząd i zrobi wiele aby było jak dawniej ;)
  • Odpowiedz
@Hugenot111: Wiem jak są używane tagi, po prostu jedyna wiedza jaka czerpiesz to wykop, co świadczy o twojej inteligencji. Jeśli używasz tagu bo większość tak robi a nie wiesz dlaczego to kto jest idiotą? Do szkoły matołku... Bicie w pupę takiego dzieciaka pewnie nauczyłoby go, że wykop to nie źródło wiedzy a prywatne opinie użytkowników, panie"niedojrzały"... Nie pisz więcej najwyraźniej wiesz lepiej wszystko, więc moja opinia nic nie znaczy. Nie
  • Odpowiedz