Ja j---e, jaką trzeba być amebą umysłową żeby popierać zakaz handlu w niedzielę xD Czemu w innych branżach nie zrobić od razu takiego zakazu xD Co za ciule #bekazpisu #bekazprawakow #bekazameb #polityka
@Hugenot111: Aaaa k---a. Przedwczoraj na FB, na jakimś biznesowym profilu toczyłem dyskusję z Januszami i Grażynami na ten temat. Wszyscy popierali ten zakaz, ale co najlepsze - mają kilka cech wspólnych: - Grażyny mają FB zawalone zdjęciami z bachorami - Wiek wszystkich popierających i atakujących inne zdanie o tym to średnio 35+ - Wszyscy wychowywali się w czasach PRL-u - Nie potrafią podać żadnych argumentów, przechodzą od razu do personalnych ataków, patrzą tylko na własną
Jak to czytam to beka z was. Od razu mówię, że nie jestem zwolennikiem tej ustawy. W krajach Z A C H O D N I C H obowiązuje zakaz handlu w niedzielę, a jakoś żyją i mają się dużo lepiej niz my ( ͡°͜ʖ͡°)
@PolskiEdek No nie wierzę xD Mirku, daj mi wiare, mniej więcej wiem jak wygląda podział partii politycznych:) Używam tagów tak jak są najczęściej używane, Czyli tak jak wyjaśniłem to wyżej:)
@Hugenot111: Ja jebię, piszę z kolesiem który jest totalnym inwalidą wypoku, zresztą umysłowym, dla którego rozróżnianie lewicy i prawicy stanowią popularne tagi na wykopie. Masz wiedzę jakąkolwiek poza memami i wypokiem? Dla przykładu to jest lewica https://pl.wikipedia.org/wiki/Socjalizm, przeciwieństwem jest prawica( kapitalizm). Masz kolego problemy z myśleniem i samym sobą zapewne też, życie i wiedza to nie wypok. Trochę motzno cię poniosło...
@Hugenot111: Nie trolluję, naprawdę nie rozumiesz. Aż mi przykro że nie rozumiesz. Naprawdę jesteś aż tak głupi? Jak wpiszesz #gownowpis to mnie nie interesuje i mam to w d...I to twoje debilne xD. Przykrozja i żenua. Wypok to nie wiedza, tylko opinie- nie rozumiesz?!!!
@PolskiEdek To wiedza raczej podstawowa, myślę że tagi nie są w stanie odzwierciedlić wiedzy użytkownika, jak już to jego obeznanie/brak życia z portalem wypokopeel:)
@Puter Przykrozja, żenua... Śmierdzi trollem lub idiotą. Jedno z dwóch, to jest pewne. Kolego, jeśli nie rozumiesz jak używane są tagi na wykopie, cóż, to nie moja wina. Ja Ciebie nie obrażałem, nie zwracałem się do Ciebie a Ty mi grozisz pobiciem za złe, Twoim zdaniem, tagi. Zastanów się nad tym co piszesz bo już nawet nie mam siły na te moje 'xD' (Panie dojrzały)
Trzeba być złośliwym i czerpać radość z tego ,że januszy "galeryjnych" d--a będzie piekła ( ͡º͜ʖ͡º). Ja taki jestem, przez klientów jacy przychodzą w niedziele. Są to w większości roszczeniowe mendy chowające się cały tydzień i wychodzące właśnie w niedziele. Spokojnie jednak przyjdzie nowy rząd i zrobi wiele aby było jak dawniej ;)
@Hugenot111: Wiem jak są używane tagi, po prostu jedyna wiedza jaka czerpiesz to wykop, co świadczy o twojej inteligencji. Jeśli używasz tagu bo większość tak robi a nie wiesz dlaczego to kto jest idiotą? Do szkoły matołku... Bicie w pupę takiego dzieciaka pewnie nauczyłoby go, że wykop to nie źródło wiedzy a prywatne opinie użytkowników, panie"niedojrzały"... Nie pisz więcej najwyraźniej wiesz lepiej wszystko, więc moja opinia nic nie znaczy. Nie
Czemu w innych branżach nie zrobić od razu takiego zakazu xD
Co za ciule
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazameb #polityka
- Grażyny mają FB zawalone zdjęciami z bachorami
- Wiek wszystkich popierających i atakujących inne zdanie o tym to średnio 35+
- Wszyscy wychowywali się w czasach PRL-u
- Nie potrafią podać żadnych argumentów, przechodzą od razu do personalnych ataków, patrzą tylko na własną
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Prawica ma bardziej kapitalistyczne poglądy a lewica bardziej socjalistyczne
Mirku, daj mi wiare, mniej więcej wiem jak wygląda podział partii politycznych:) Używam tagów tak jak są najczęściej używane, Czyli tak jak wyjaśniłem to wyżej:)
Jak wkleje nic nie znaczący wpis z # gownowpis to dojebiesz się że tematem wpisu nie było g---o?xD
Kolego, jeśli nie rozumiesz jak używane są tagi na wykopie, cóż, to nie moja wina.
Ja Ciebie nie obrażałem, nie zwracałem się do Ciebie a Ty mi grozisz pobiciem za złe, Twoim zdaniem, tagi.
Zastanów się nad tym co piszesz bo już nawet nie mam siły na te moje 'xD' (Panie dojrzały)
jedyna wiedza jaka czerpiesz to wykop
O hui. Widzę nieźle odleciales.
Komentarz usunięty przez autora