Aktywne Wpisy
koronawirus +807
Dzisiaj jest zajebiście ważny dla mnie dzień, z dumą chciałbym się pochwalić że w wieku 28 lat dołączyłem do progu ponad 30k na ręke pomimo zajebistych przeciwności losu. 10 lat temu miałem wypadek, który uczynil mnie inwalidą do końca życia, kierowca auta wbił się we mnie na głównej drodze i połamał mi całą miednicę, ledwo uszedłem z życiem. 3 lata leżałem na plecach, wyrzucili mnie ze szkoły przez co musiałem kończyć liceum
zarzutkin +907
Czemu w innych branżach nie zrobić od razu takiego zakazu xD
Co za ciule
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazameb #polityka
@askasliw: Chyba jednak nie za bardzo "jakoś żyli", bo Finlandia rok temu całkowicie zniosła zakaz handlu w niedzielę ( ͡º ͜ʖ͡º)
A tak w ogóle co to za z duoy argument "jakoś żyją"? Jakby zamknąć
Słowem, ludzie są w różnych sytuacjach życiowych i ustawą tego nie naprawisz no do jasnej #!$%@? nędzy!
Ależ mnie ten temat wpienia, czemu się zawsze musi jakiś bohater wpieprzać z ustawami w nawet takie gówno warte sprawy? Czemu w tym kraju wolność
@Mrbimbek: xDDDD
No wlascicielom sklepów sie zajebiscie polepszylo. Studentom pracujacym w weekend sie zajebiscie polepszylo
A nie jednak nie.
No ale co tam student dopiero zdobywajacy kwalifikacje, on se znajdzie prace inna i jakos upchnie z zajęciami. Ważne ze Grażyna majaca całe życie na znalezienie doswiadczenia i kwalifikacji, ktora moglaby pracować
@askasliw: Wprowadzic pełen zakaz alkoholu w Polsce! Ja nie
Listopad 2015
Listopad 2017
Typowy wykop jest typowy.
Aż się musiałem przejść tak mnie #!$%@?ła. Ci ludzie to jakiś dramat.
@Mrbimbek a teraz powiedz mi co mam zrobić jak studiuję dziennie i pracuję w tygodniu? Czasami wychodzę o 7, a wracam o 22. Mam możliwość zrobienia zakupów tylko w niedzielę, bo w soboty też pracuję. Rozumiem, że mam nie jeść przez weekend?