Ja j---e, jaką trzeba być amebą umysłową żeby popierać zakaz handlu w niedzielę xD Czemu w innych branżach nie zrobić od razu takiego zakazu xD Co za ciule #bekazpisu #bekazprawakow #bekazameb #polityka
@Hugenot111: pójdźmy o krok dalej, zakaz pracy na nocki, w końcu noc jest od spania i ruchania. Nie ma ruchania nie ma dzieci. Rozwiążemy problem przyrostu naturalnego.
@Hugenot111: a ja akurat popieram i c--j każdy cwany dopóki jest klientem mam rodzinę co zapieprza w niedziele i sam też pracuje i te 2 niedziele w miesiącu to zaraz wam zaraz d--y nie rozpieprzy ale nie BÓL D--Y się załącza bo trzeba będzie w sobote zakupy zrobić i #jakzyc no k---a beka to jest z was którym dupe r---------a fakt że jak ty masz wolne to inni
@Hugenot111: co cie ten zakaz tak boli...jesteś aż taka umysłową ameba że nie potrafisz zrobić zakupów w sobotę czy boisz się że nie wytrzymasz sam ze swoimi myślami w niedzielę?
@zapoznalem2: ale jak zachód popiera idee rodzinności i tego że niedziela dla rodziny i same zakazy to nikogo d--a nie boli ! tak ryczycie wiecznie że gorzej niż na wschodzie a jak coś co się sprawdza na wschodzie to ból d--y że u nas wchodzi. To jeszcze spytam jak robisz zakupy w święta kiedy i tak sklepy masz zamknięte ? wtedy jakoś wszyscy umią dzień wcześniej się zaopatrzyć
@Hugenot111: w sumie to w niedziele w ogóle nikt nie powinien pracować, żadnej komunikacji, żadnego prądu w gniazdkach, bo pracownicy elektrowni też chcą mieć wolne, a jak będziesz miał wypadek to poczekaj na pogotowie czy inną straż pożarną do poniedziałku, bo im też się należy wolne w niedzielę XD
@Singularity00: A powiedz mi jakim prawem ktoś ma mi mówić, że akurat w niedzielę mam spędzać czas z rodziną? Może ja mam ochotę umówić się z niebieskim, że bierzemy wolne w środę? Możemy wtedy pójść do niezatłoczonego kina czy w spokoju posiedzieć w domu bez drących się dzieci sąsiadów u góry.
@Amishia: dobrze ciebie też zapytam robisz tylko zakupy w niedzielę na cały tydzień? Nie wierzę że nie masz możliwości tylko poprostu ci się nie chce...nie pracujesz chyba od 6 do 20
Sklepy znajdą sposób, żeby to obejść. Tak samo było z blokadą przez piss stron hazardowych. Teraz zamiast pokerstars.pl jest 01.pokerstars.pl i wszystko działa :)
Czemu w innych branżach nie zrobić od razu takiego zakazu xD
Co za ciule
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazameb #polityka
Prawie 6k/miesiąc na studiach? Jaka branża, IT?
to kolejne bezsensowne ograniczenie, które ma nam przypomnieć, że nie jesteśmy wolnymi ludźmi, jak można przyklaskiwac