Ja j---e, jaką trzeba być amebą umysłową żeby popierać zakaz handlu w niedzielę xD Czemu w innych branżach nie zrobić od razu takiego zakazu xD Co za ciule #bekazpisu #bekazprawakow #bekazameb #polityka
@lolek32: Tylko w dziewięciu z 28 państw Unii Europejskiej obowiązują znaczące ograniczenia dotyczące handlu w niedziele i święta więc skończ p-------ć z tym zachodem
@Hugenot111: zakaz jest spojny z linia rzadu, ktora przecież wykopki popieraly swego czasu bezkrytycznie. 500 plus, ograniczenie progu zus, wycinka puszczy itp. to wszystko jest wyrazem polityki, ktorej jednym z zalozen jest zakaz handlu. Narodowy socjalizm ma pewne zalozenia.
@Hugenot111: Dzisiaj pewna ekspedientka prawie mnie ze sklepu wyrzuciła kiedy powiedziałem jej, że ten zakaz to głupota i prędzej czy później się ona o tym przekona. Oczywiście argument jej był tylko jeden - ludzie powinni mieć wolne niedziele żeby iść do kościoła.
@Mrbimbek: Kolego, ale albo kulturka i dyskutujemy na poziomie, albo w ogóle się nie wypowiadaj bo pokazujesz się raczej ze złej strony. Nie uważam, żeby moja postawa była "s-----------m wykopowym" i bym kogokolwiek obrażała. Wyluzuj trochę, przemyśl może co chciałeś napisać, weź kilka oddechów i wtedy odpowiedz na mój komentarz, zamiast się wielce oburzać i mnie obrażać.
Na zachodzie w niedzielę sklepy pozamykane i jakoś ludzie żyją.
@mamFAJNYnick: gdzie na zachodzie? jak większość krajów wprowadzi taki zakaz i będzie w jakikolwiek sposób uzasadniony to wtedy można ewentualnie wziąć pod rozwagę, tylko że tu nie ma żadnego rozsądnego uzasadnienia i powinny być otwarte. Koniec i kropka.
Czemu w innych branżach nie zrobić od razu takiego zakazu xD
Co za ciule
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazameb #polityka
XDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
@mamFAJNYnick: gdzie na zachodzie? jak większość krajów wprowadzi taki zakaz i będzie w jakikolwiek sposób uzasadniony to wtedy można ewentualnie wziąć pod rozwagę, tylko że tu nie ma żadnego rozsądnego uzasadnienia i powinny być otwarte. Koniec i kropka.
@Mrbimbek: i dalej nie czytam, bo już wiadomo, że analfabeta
PiS to nie prawica
@Hugenot111: gospodarczo to lewica, sama ustawa jest lewicowa, wiec taguj raczej #bekazlewactwa jak juz musisz byc taki fajny i krecic z kogos beke