Aktywne Wpisy
Bodzias1844 +191
Maurelius +341
Polak nie wierzy. Polak wierzy, że 4-dniowy tydzień pracy zawali gospodarkę, licytuje się z innymi przedstawicielami swojej robotniczej klasy społecznej kto ma większy z-------l w życiu i prześciga się z innymi w lizaniu butów wiecznie poszkodowanym pciembiorcom.
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
#logikarozowychpaskow #gorzkiezale #feels #zwiazki
@cross7676: te pojecia sie pokrywaja
@Foczkins: oczywiscie ze niech baluje jak mu daja , ja nie mam z tym problemu. Chodzi o zachowanie typka a nie o fakt kasy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Weźcie ze sobą krótkofalówki żeby baza jednego mogła sie komunikować z baza drugiego.
@bordo_to_moje_przeznaczenie: o, jaki rycerzyk bojowy XDD
Wiesz, że można
Po Twoim profilu widzę, że masz coś z tymi "utrzymankami" i bólem tyłka do Polek :) Goń się na drzewo przegrywie, mi tam wydawanie kasy na moją kobietę sprawia czystą radość i wolałbym Zakopane z nią niż Alpy bez niej. Utrzymanką to jest kobieta bez żadnej pasji i pracy, a nie ktoś, kto po prostu zarabia mniej/ jest biedniejszy. To normalne, że dzielisz się z drugą połówką tym, co
@bordo_to_moje_przeznaczenie: XDDDDDDD rozumiem, że zgadzasz się z tamtym artykułem i twierdzisz, że mężczyzna, który zarabia mniej od kobiety to truteń?
Ale zrozum, że to, że kogoś nie stać na wypad 3k euro w Alpy czy na Bali nie znaczy, że nie potrafi się utrzymać
@bordo_to_moje_przeznaczenie: Nie może od niego wymagać, żeby jej opłacał lepsze rzeczy. Jak jej nie pasuje, to niech idzie do lepszej pracy, mamy w końcu równouprawnienie.
@bordo_to_moje_przeznaczenie: bait, bo nie chciałbym Karyny po zawodówce, na którą miałbym wydawać prawie połowę pensji, bo ona sama nie umie zarobić? XDDDDDDD