Wpis z mikrobloga

Czy wszystkie #rozowepaski takie są? Moja dziewczyna obraziła się na mnie, że w styczniu jadę ze znajomymi na narty w Alpy. Nie zapytałem się jej czy chce z nami jechać, bo wiem że pochodzi z biednej rodziny i 3000 euro to dla niej astronomiczna kwota. Do tego trzeba dodać sprzęt narciarski i robi się niezła suma. A ona do mnie z fochami. Założę się, że gdybym się zapytał to i tak by się obraziła, bo przecież wiem, że jej nie stać. Ja p------ę...

#logikarozowychpaskow #gorzkiezale #feels #zwiazki
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@menfer: imo dobrze zrobiła, żal dziewczyny, bo pewnie uświadomiła sobie, co dla Ciebie znaczy. Za te 3k euro mogłeś pojechać z nią także w alpy, w jakieś tańsze miejsce. Ale już nie o to chodzi. Robisz sobie wycieczki, a ją masz gdzieś, bo nie ma kasy. Mam nadzieję, że ona również będzie miała Ciebie w tyłku i znajdzie sobie kogoś normalnego, dupku.
  • Odpowiedz
@Morf: nie chodzi o kase jego rodzicow i ze z niej korzysta a z tego ze potraktowal swoja dziewczyne zle. Widać , że ma zle przestawiony trybik w mozgu . Znam takich , trzymac sie od nich z daleka
  • Odpowiedz
@menfer: jakis czas temu pojawil sie tu wpis, w ktorym jakas dziewczyna wylewala #gorzkiezale o swojej biedocie ( ͡° ͜ʖ ͡°) i byl tam dokladnie ten sam problem, ino z jej punktu widzenia, ze ja nie stac ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@menfer jprdl co za żałosny bait... A jak nie bait to weź... Żenada jak stąd do Chin... Dziewczynę masz z ubogiej rodziny, sam może pochodzisz z bogatszej, ale umysłowo to u Ciebie bieda aż piszczy
  • Odpowiedz
imo dobrze zrobiła, żal dziewczyny, bo pewnie uświadomiła sobie, co dla Ciebie znaczy. Za te 3k euro mogłeś pojechać z nią także w alpy, w jakieś tańsze miejsce. Ale już nie o to chodzi. Robisz sobie wycieczki, a ją masz gdzieś, bo nie ma kasy. Mam nadzieję, że ona również będzie miała Ciebie w tyłku i znajdzie sobie kogoś normalnego, dupku.

@bordo_to_moje_przeznaczenie: o, jaki rycerzyk bojowy XDD

Wiesz, że można
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii:

Po Twoim profilu widzę, że masz coś z tymi "utrzymankami" i bólem tyłka do Polek :) Goń się na drzewo przegrywie, mi tam wydawanie kasy na moją kobietę sprawia czystą radość i wolałbym Zakopane z nią niż Alpy bez niej. Utrzymanką to jest kobieta bez żadnej pasji i pracy, a nie ktoś, kto po prostu zarabia mniej/ jest biedniejszy. To normalne, że dzielisz się z drugą połówką tym, co
  • Odpowiedz
Po Twoim profilu widzę, że masz coś z tymi "utrzymankami" i bólem tyłka do Polek :)

@bordo_to_moje_przeznaczenie: XDDDDDDD rozumiem, że zgadzasz się z tamtym artykułem i twierdzisz, że mężczyzna, który zarabia mniej od kobiety to truteń?

Goń się na drzewo przegrywie, mi tam wydawanie kasy na moją kobietę sprawia czystą
  • Odpowiedz
Bo jak kobieta zarabia 3k, a facet 15k, to nie może z nią wyskoczyć w bardziej egzotyczne miejsce niż Ciechocinek bo od razu będzie prostytutką na abonament? XDDDDD

@bordo_to_moje_przeznaczenie: Nie może od niego wymagać, żeby jej opłacał lepsze rzeczy. Jak jej nie pasuje, to niech idzie do lepszej pracy, mamy w końcu równouprawnienie.

Ale zrozum, że to, że kogoś nie stać na wypad 3k euro w Alpy czy na Bali
  • Odpowiedz