Wpis z mikrobloga

Czy wszystkie #rozowepaski takie są? Moja dziewczyna obraziła się na mnie, że w styczniu jadę ze znajomymi na narty w Alpy. Nie zapytałem się jej czy chce z nami jechać, bo wiem że pochodzi z biednej rodziny i 3000 euro to dla niej astronomiczna kwota. Do tego trzeba dodać sprzęt narciarski i robi się niezła suma. A ona do mnie z fochami. Założę się, że gdybym się zapytał to i tak by się obraziła, bo przecież wiem, że jej nie stać. Ja p------ę...

#logikarozowychpaskow #gorzkiezale #feels #zwiazki
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@menfer: mnie by było wstyd w wieku 21 lat wyciągnąć od rodziców taką kwotę na swoje zachcianki, ale widocznie rodzice nie tylko nie nauczyli cię szacunku do dziewczyn, ale również do pieniędzy.
  • Odpowiedz
@pamq: @miesozerna: P--------o. Ma się czuć źle, że ma zaradnych rodziców, którzy ciężko pracowali głową aby powiększać rodzinny majątek? Myślenie typowego dziecka Janusza i Grażyny bez żadnych ambicji. Nawet nie was nie żal, patologusy.
  • Odpowiedz
@pamq: po co rodzice mieliby uczyć go szacunku do pieniędzy jeżeli żyje w dostatku i w dostatku zdechnie.
Poza tym jeżeli ma takich bogatych rodziców to nie daliby mu harować w jakiejś gownorobocie za gowno pieniądze
  • Odpowiedz
mnie by było wstyd w wieku 21 lat wyciągnąć od rodziców taką kwotę na swoje zachcianki, ale widocznie rodzice nie tylko nie nauczyli cię szacunku do dziewczyn, ale również do pieniędzy.

@pamq: jak jego rodziców stać to niby dlaczego ma marnować życie na wakacjach w Kołobrzegu jak może sobie pojechać poszusować w Alpach? No i co ma wspólnego wyjazd na drogą wycieczkę z szacunkiem do pieniędzy? Przecież nie podciera sobie
  • Odpowiedz
@Izolacja: a jaka jest gwarancja, że firma nie upadnie, albo że synek po przejęciu firmy będzie umiał nią zarządzać, skoro do tej pory "przepracował" tam dwa tygodnie? @Morf: a jak miał się według ciebie nauczyć szacunku do pieniędzy skoro nigdy żadnych nie zarobił?
  • Odpowiedz
a jak miał się według ciebie nauczyć szacunku do pieniędzy skoro nigdy żadnych nie zarobił?

@pamq: Ja brałem od rodziców hajs aż skończyłem studia i zacząłem porządnie zarabiać i nie wiem co niby w moim światopoglądzie miałoby zmienić to że bym sobie dorabiał na kasie w McDonaldzie w czasie studiów... Tak samo szanowałem hajs który rodzice mi dawali jak ten który teraz zarabiam. Widziałem ich jak chodzą do pracy tak
  • Odpowiedz
Wiesz może sobie marzy o głupim zakopcu ale we dwoje ... zależy ile się znacie ale jak długo i jest to poważne to ma trochę racji ...
  • Odpowiedz
Ja p------e, śmiejecie się z nosaczy a sami zachowujecie się podobnie. Skoro jego rodziców na to stać to niech chłopak studiuje, baluje i robi co chcę. W końcu to jego najlepszy okres w życiu, ale według wykopu powinien się umartwiać i z---------ć w maku za 1600 zł BO HUR DUR JA TAK MUSIAŁEM ROBIĆ. Jedyne co według mnie autor z----ł, to fakt że nie powiedział tego swojej dziewczynie wcześniej.
Foczkins - Ja p------e, śmiejecie się z nosaczy a sami zachowujecie się podobnie. Sko...

źródło: comment_hfSEewCJu5aTsnOiPRriniOZwSAAZ5hO.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz