Aktywne Wpisy
jakis_login +169
Wczoraj zmontowałem sobie biurko, które sam zaprojektowałem (taa... niby nic szczególnego, ale musiałem np. uwzględnić kaloryfer, odstający parapet i lekko uciekającą ścianę). Blat z podwójnej (sklejone dwa arkusze ze sobą) płyty meblowej - grubość 3.6cm. Nogi stalowe, tzw. loftowe, zamówione pod konkretny wymiar tak, by biurko miało wysokość 80 cm (ostatecznie ma 80.6, bo zapomniałem uwzględnić te 0.6 cm...). I teraz najlepsze - szerokie na ... 2.60m :) Przesiadłem się z biurka
źródło: IMG_20240911_215639
Pobierz
RitmoXL +54

źródło: comment_I7UaAZv6gavlt3OyVSVBPBkhllPknvnu.jpg
Pobierz@billy-m-ehmann: pudło.
Myslalem ze mnie z domu w--------i... xD
Komentarz usunięty przez autora
1. Telefon jest warty 1-2k a nie 15zł
2. Case i szkło zostały specjalnie zaprojektowane w celu ochrony sprzętu. Analogią byłoby wrzucenie telefony w worek foliowy i zaklejenie taśmą
Robią robią. Żeby się klawisze nie wytarły. Więcej będzie warty jak się będzie sprzedawać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@billy-m-ehmann:
Co do telefonów i "foliarstwa" to cebulaki nie zakładają dedykowanych szkieł hatrowanych, tylko nie zdejmują folii zabezpieczającej. Mimo że już są bąble powietrza, folia już matowa, to nie
@drugsorbrain: Sam tak miałem w domu przez jakieś 5 lat od zakupu telewizora. Teraz już nie.
źródło: comment_5IlVsnFTpFA1Camvc2vqUeD25SmwXfob.jpg
Pobierz