Aktywne Wpisy
Widzę, że nie wszyscy zarejestrowali, ale niedawno byliśmy świadkami najkrótszego projektu Sebastiana. Marka była nastawiona na wciskanie kredytów, ale Sebastian uznał że to nie dla niego profesja.
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
źródło: 9A776687-E5A1-473C-B979-90C67A51BFE2
Pobierz
123_ +186
Aktualizacja 1.10:
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
źródło: 2025
Pobierz

A to takie proste nie jest.
Bot pompujący ceny podczas bańki goxowej zostal przeciez udowodniony. Mozna sie jedynie spierac jaki to miało wpływ. Moim zdaniem samej bańki nie rozkręcił ale na pewno troche pomogl podniesc cene
Mogai pewnie biora z tych co przegrywaja (magiczne 80%), ale ci co jzu realizuja zyski musza im wyplacic.
Zeby jednak wyczarowac kase musza ja wydrukowac. Co jednak sie trzyma tej teori to to ze USDT powstalo po spotkaniu w NY, wiec nie chce mi sie wierzyc w to ze sami nie
Jeżeli willy był odpowiedzialny za cenę w 2013 to dlaczego dokładnie takie same bańki powstają niemal na każdym alcie normiku?
Jeszcze raz, bo musze tlumaczyc 3 raz: bot willy za czasow goxa został udowodniony i potwierdzony przez Marka, nie ma szans na to, ze bot sam rozkrecil bańke, ale na pewno "troche" pomogl cenie - mozna sie jedynie klocic o ile. Zaprzeczasz w to, ze willy istnial, a to przeciez jest fakt. Pytanie jak bardzo spompował, ja mysle, ze nie duzo,
@Smule: czy ty potrafisz logicznie myśleć? Chyba nie, na pewno nie. Co z tego czy tam był jakiś bot? Nie ważne czy tam był bot czy nie. Boty są wszędzie nawet na śmieciowych walorach i tego nikt nie zmieni.
Bot to tylko głupi program, który bez człowieka nic nie może. Czyli bot to człowiek, który programuje bota.
Nie żaden willy nie był
źródło: comment_QVcnZmiklT0iAADSIkbFU32Iq60jqRCY.gif
PobierzRynek taki doskonały, tylko ludzie jednak nie, chlip
@jarnunvosk: absolutnie nie. Żadnych regulacji. Żaden człowiek nie jest bogiem. Nie, regulowany czyli fałszywy, nienaturalny, zmanipulowany. Nigdy nie dotknę się żadnego regulowanego. Tylko i wyłącznie wolny rynek. Inne są sztuczne czytaj nieprawdziwe, nienaturalne.
@pawlo74: No i tu jest problem, bo ludzie będą oszukiwać na każdym kroku i manipulować.
Mniejsza o to, nie ma sensu dyskutować. Miałeś słaby nadzór przed 07-08 i efekty każdy zna.
Pzdr
jest różnica pomiędzy botem który handluje prawdziwym kapitałem a tym który tworzy sobie kapitał z powietrza jak willy
@jarnunvosk: pomyliłeś się było dokładnie odwrotnie ale nie ma sensu dyskutować tu i tak nikt nikogo nie przekona. Chcesz regulacji to krypto nie jest dla Ciebie. Tu nigdy żadnych regulacji nie będzie. Jest to po prostu technicznie niemożliwe.