Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +607

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

@damianos: to dla takich jak wy zrobiłem #wartoobserwowacwbitcoin ale na głupotę nic nie pomoże.
@damianos: nie zamierzam, używam własnego mózgu w odróźnieniu do niektórych. Wytłumacz co teter ma wspólnego z bitcoinem?
@eXorcist: co nie może trwać wiecznie? Głupota ludzka?
@damianos: wiedziałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak czy siak, wszystko zależy czy będzie afera tetherowa czy nie. Jak nie to nie widze powodów zeby miało wyhamować.
Jezeli maja np 150k btc to jednak to chwile zajmie :)
Komentarz usunięty przez autora
@skiter: Wiem o co chodzi @pawlo74 i jest w tym jakaś logika. Ma w dupie wycenę w fiatach. W ogóle nie myśli o fiatach wcześniej czy później rynek realnie wyceni realną wartość btc.
Tylko jak wytłumaczyć to
źródło: comment_pi0apS7W4FeXinKLll0zoZ4ymzMZGPL6.jpg
Pobierz@Smule: miałem napisać. 1, 2 3, Smule pisze ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Nie @rysiekryszardziom ma rację
Czy na wszystkich altach jest też willy???!!!