Aktywne Wpisy

mirko_anonim +14
✨️ Jak radzić sobie z trudnymi teściami? Ⓘ
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na

pogodny_mis65 +124
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Kojarzycie grę Państwa Miasta? Kartka papieru, długopis i wypełnianie rubryczek? Zapraszam do pobierania wersji na Androida, a wkrótce iOS i WP.
Państwo i miasto na F zapewne znasz. A dinozaura, albo klub piłkarski?
Słowa musisz zgadywać w ponad 30 kategoriach, które dzięki waszej pomocy ciągle będziemy ulepszać! Są wśród nich zarówno typowe dziedziny jak nazwy państw, miast, rzek, czy stolic, jak i tytuły filmów, seriali oraz gier.
Zdobywaj punkty i monety, które możesz wykorzystać na podpowiedzi w kryzysowych momentach.
Zagraj z przyjaciółmi na wielu telefonach korzystając z opcji gry w pobliżu, która pozwala tworzyć pokoje widoczne dla graczy w najbliższym otoczeniu. To świetna opcja do na przykład gry na 2 osoby, albo gry na przerwę!
Pamiętaj, aby włączyć nadajnik GPS! Tylko wtedy będziecie mogli rozegrać dwuosobowe gry, albo nawet większe.
Gdy nie masz nikogo pod ręką, możesz zmierzyć się z graczami z całego kraju w grze online!
Gwarancja jakości twórców Czółka i Zgadnij co to?
Możemy liczyć na waszą ocenę i szczerą opinię co możemy zmienić, poprawić, a co wam się w niej podoba?
Link Google Play: Państwa Miasta
Screeny:
Screen 1
Screen 2
Screen 3
Screen 4
Screen 5
#android #gry #googleplay #simplicitygames #logiczne
źródło: comment_h4FAZMd7XRXmeg6KoIb8gPSnHjD7xB2p.jpg
Pobierzźródło: comment_SXSCK13wwFSidL1CAIu9SnPBkhhzIx6n.jpg
Pobierz