Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a tym co dają kasę (a nie muszą - serio!) śmieją się w twarz oraz wieszczą rychły koniec ... paranoja

@kaczor: Jak w "dniu swira"... taki klimat.
  • Odpowiedz
@mango: no pieknie, pieknie! pokazales jaki jestes smieszek poza kontrolo! pokazales jak pieknie przyjmujesz ruska propagande i ja rozpowszechniasz. Pokazales ze przerasta cie zrozumienie sytuacji w ktorej ta obsmiewana Ukraina, ktora zostala w barbarzyński sposob napadnieta jest polskim buforem. Smiej sie smiej. Byc moze za jakis czas podobne smieszki beda uskutecznianie na niemieckim wykopie gdy ruskie zorganizuja sobie przesmyk i ciapna Suwalki... Kompletna plytkosc umyslu.
  • Odpowiedz
@pk347: @Lipathor: Jest takie powiedzenie ukraińskie (nieco przekręcę, bo nie znam ukraińskiego) "Nie daj Boh z Iwana pana, a z Marynki dobrodziejki". To już wyszło z nas przy okazji uchodźców. "Przyjeżdzajo! Śmieco! Zasiłki chco brać!" Jak to się wygodnie zapomniało o milionie Polaków, którzy jako "uchodźcy" (w większości pseudouchodźcy, bo wcale tych zaangażowanych opozycyjnie nie było takich tłumów) wyjechali w latach 80-tych. I tak samo brali zasiłki i
  • Odpowiedz
@JanuszKek: jeszcze dodam, ze mam wrecz z tego beke gdy lataja za mna i pierdziela cos o Ukrainie... bo to tylko pokazuje ich prostote umyslowa. To jest dowod na to ze im po prostu wystarczy cos odpowiednio czesto powtarzac, a przyjma to za prawde objawiona. " # ciemny lud to kupi " w praktyce :) To jest taka banda bezmyslnych baranow lapiaca sie wytlumaczen, ktore nie wymagaja glebszej refleksji.
  • Odpowiedz
@mango: A ja mialem dziadka, ktory byl wiezniem niemeickiego obozu koncentracyjnego. I co? Czy w zwiazku z tym mam na zlosc Niemcom skazac dzisiejsza Polske na samoizolacje i autodestrukcje, czyli wlasnie sytuacje dzisiejszej Ukrainy, ktora probowala balansowac miedzy blokiem wschodnim i zachodnim(niemieckim!)? Przeciez to jest jakis idiotyzm i typowe polskie awanturnictwo, ktore prowadzi do katastrof.
  • Odpowiedz
Człowieku bredzisz, ty gadasz o pieniądzach a ja o pamięci historycznej, szacunku i przeprosinach od Ukraińców. Nie zrozumiałeś do tej pory to nie zrozumiesz nigdy.

@Charakternik_: Romantyczne pierdzielenie, czytaj - autystyczne miotanie sie i to w momencie gdy de facto kopiecie lezacego. Bo oni sie bronia przed ruskimi. Zabawne, ze w Polsce temat tych wszystkich upow, wolyniow, banderowcow nabrzmial akurat w momencie ruskiej agresji na Ukraine... wczesniej bylo to przyschniete
  • Odpowiedz