Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +216
Trias +579
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Pomożecie?!
Głosowanie
Skończyliśmy niedawno w #pracbaza taki domek dla lalek, który nie jest dla lalek. Ma on uczyć dzieci co zrobić w trakcie pożaru i jak go unikać. Ogólnie rozwiązanie zostało przyjęte lepiej niż się spodziewaliśmy, jednak przegrywamy w głosowaniu konsumentów z Firmą, za której miesięczny budżet moglibyśmy sobie wszyscy kupić Tesle Roadster i pojechać na Bali (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) i tam budować domki dla lalek (które nie są dla lalek) (ʘ‿ʘ)
Więcej o domku
#zebroplusy a właściwie #zebroglosy #polska #strazpozarna #bhp #poznan
Jest remis!
Poszedł głos ale jest raptem 0,1% na + dla domku. Obecnie na 1:20 przed końcem 35,89 vs 35,79
Nie wiedziałem, że w Polsce się takie rzeczy robi :)).
PRL i bylejakość odchodzą w przeszłość?
PS widok z kamerek jest zajebisty :).
Symulator zagrożeń pożarowych – domek jednorodzinny
jeszcze czterdzieści parę minut, jest prowadzenie :D
Jak stado owiec, a może i baranów, zagłosujecie na wszystko co wam podsuną.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Niedługo podamy do wiadomości oficjalne wyniki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)